Poncho's

Surf poncho kopen

Ben jij op zoek naar een surf poncho? Een surf poncho is ideaal als je je moet omkleden voor dat je het water opgaat, of als je van het water afkomt. Herken jij het ook? Je hebt heerlijk gevaren, maar na je sessie moet je je toch nog even omkleden bij de auto, in de kou. Daarop hebben de surfmerken wat bedacht. De surf poncho! Een surf poncho zorgt dat je warm blijft en je je eenvoudig kunt omkleden zonder in je blote nakie in de kou te hoeven staan. Ook kan je de surf poncho aandoen tijdens het omkleden of na een heerlijke warme douche. Een surfponcho is een soort handdoek met openingen voor je hoofd, armen en benen. De stof van de surfponcho is lekker zacht en je blijft heerlijk warm. Trek de surf poncho over je hoofd en het aantrekken van je wetsuit is nog nooit zo comfortabel geweest, lekker warm en nergens om voor je te schamen.

Waar op letten bij het aanschaffen van een surf poncho

Varianten: De poncho's zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo heb je de surf poncho met een rits en een surf poncho die je over je hoofd heen kan trekken. Sommige poncho's hebben een zakje aan de voorkant van de poncho zitten waar je waardevolle spullen in kan stoppen. Andere surf poncho's hebben een hood en weer andere hebben geen hood. Let hierbij dus goed op waar jouw voorkeuren naar uitgaan bij het aanschaffen. 

Geslacht: De surf poncho's zijn beschikbaar voor mannen, vrouwen en kinderen. Mannen surf poncho's verschillen niet veel met vrouwen surf poncho's als het gaat om lengte, wel zullen ze andere kleuren hebben. De kinder surf poncho's zijn vaak een stuk kleiner dan de surf poncho's voor mannen en vrouwen.

Kite- en windsurf poncho

Als je net een lekkere windsurf of kitesurf sessie heb gehad op het water, dan is er niets zo heerlijk om je even af te drogen en weer normale kleren aan te doen. Deze kitesurf poncho’s en windsurf poncho's kun je naast het wind- en kitesurfen ook gebruiken voor allerlei andere watersporten! Of gewoon lekker om 's avonds mee op de bank te hangen.

Surf poncho merken

Er zijn te gekke kite- en windsurfmerken die vette en heerlijke surf ponco's maken. Merken zoals Duotone, ION, Mystic en Prolimit zorgen ervoor dat je het niet meer koud hebt tijdens het omkleden.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.