Poncho's

Surf poncho kopen

Ben jij op zoek naar een surf poncho? Een poncho is ideaal als je je moet omkleden voor of nadat je op het water hebt gestaan. Herken jij het ook? Je hebt heerlijk gevaren, maar na je sessie moet je je toch nog even omkleden bij de auto, in de kou. Daarop hebben de surfmerken wat bedacht. De Poncho! De poncho zorgt dat je warm blijft en je je eenvoudig kunt omkleden zonder in je blote nakie in de kou te hoeven staan. Ook kan je de poncho aandoen tijdens het omkleden of na een heerlijke warme douche. Trek de poncho over je heen en het aantrekken van je wetsuit is nog nooit zo comfortabel geweest, lekker warm en nergens om voor je te schamen.

Waar op letten bij het aanschaffen van een poncho

Varianten: De poncho's zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo heb je de poncho met een rits en een poncho die je over je hoofd heen kan trekken. Sommige poncho's hebben een zakje aan de voorkant van de poncho zitten waar je waardevolle spullen in kan stoppen. Andere poncho's hebben een hood en weer andere hebben geen hood. Let hierbij dus goed op waar jouw voorkeuren naar uitgaan bij het aanschaffen van een poncho.

Geslacht: De poncho's zijn beschikbaar voor mannen, vrouwen en kinderen. Mannen poncho's verschillen niet veel met vrouwen poncho's als het gaat om lengte, wel zullen ze andere kleuren hebben. De kinder poncho's zijn vaak een stuk kleiner dan de poncho's voor mannen en vrouwen.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.