Dames lycra shirts

Producten 1-24 van 102

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 102

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dames lycra shirts kopen

Ben jij opzoek naar een dames lycra? Bekijk en lees hier alles over lycra's. Een dames lycra shirt is gemaakt om UV stralen tegen te houden. Deze t-shirts kunnen gebruikt worden tijdens het kitesurfen, windsurfen, snorkelen, suppen en andere buiten activiteiten. De zonnenstralen kunnen veel schade aan je huid toebrengen. Om dit te voorkomen heb je de optie om een dames lycra shirt te dragen. Je hebt de keuze om een lycra shirt met lange mouwen of met korte mouwen te kopen. Ben je van plan een lycra shirt met korte mouwen aan te schaffen? Vergeet dan de rest van je armen niet in te smeren!

Lycra dames shirt kopen

Maat: Er zijn twee verschillende soorten modellen. Er is de optie om een loose fit model aan te schaffen of een slim fit model. Een slim fit model zit strakker om je bovenlichaam dan de loose fit lycra t shirts. Hierin moet je zelf een keuze maken wat jij het lekkerste vindt zitten. Dit kan je in de Telstar Surf shop uitproberen of voorzichtig thuis.

Mouwen: Bij het kiezen van een lycra shirt kan de mouwlengte een belangrijke factor spelen. Je hebt de keuze tussen een dames lycra t-shirt met korte mouwen of een lycra t-shirt met lange mouwen. Een lyrca t-shirt met lange mouwen biedt meer bescherming tegen de zon dan een lycra shirt met korte mouwen.

Kleur: De kleur hoeft niet per se een belangrijke factor te spelen in het uitkiezen van een lycra t-shirt. Denk er alleen wel om dat een lycra shirt met velle kleuren meer opvalt op het water dan een lycra shirt met donkere kleuren.

Niet opzoek naar een shirt die je beschermt tegen UV straling maar één die je kunt dragen voor extra warmte? Bekijk dan de dames neopreen shirts. Ideaal geschikt als het varen in bikini net te koud aan het worden is.  

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.