Wakeboard vesten

Wakeboard vest kopen

Wakeboarden is een hartstikke vette sport om te beoefenen, maar het heeft ook zo zijn gevaarlijke kanten. Een harde klap op het water kan best wat doen met je lichaam. Veiligheid gaat voor en dus mag een wakeboard impact vest niet ontbreken!

Wakeboarden zonder impact vest is ondenkbaar. Niet alleen heb je met een wakeboard vest voordeel van het drijfvermogen. Een goed wakeboard vest geeft ook de juiste protectie. Een harde smak op het water tijdens het wakeboarden kan zeer pijnlijk zijn voor je ribbenkast.

Bij het kopen van een wakeboard vest zijn er een paar dingen belangrijk. Je wakeboard vest moet comfortabel zitten, zodat je optimaal kan bewegen. Daarnaast moet het ook goed strak aansluiten op het lichaam, zodat het wakeboard vest niet verschuift bij een valpartij. 

Hulp bij het kopen van een wakeboard boot

Heb je nog vragen over wakeboards of advies nodig bij de aanschaf? Neem dan contact op via de mail of telefoon. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze shop waar je onder genot van een bak koffie deskundig advies krijgt.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Basic CE
  Follow Basic CE
  € 119,99
  Follow
 2. 6070100025_1.jpg
  Base Boating vest package
  € 109,95
  Base
 3. 6070110003_1.jpg
  Prolimit Vest Nylon 3Buck
  € 59,99
  Prolimit
 4. 6070200004_1.jpg
  Prolimit Vest Nylon 3buck
  € 59,99
  Prolimit

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.