Dames neopreen shirts

Dames neopreen shirt kopen

Ben jij opzoek naar een dames neopreen shirt? Een dames neopreen T-shirt kan worden gebruikt onder een wetsuit voor meer warmte zoals bijvoorbeeld onder een 5mm wetsuit. Ook kan je alleen een dames neopreen shirt dragen op warme zomerse dagen of als je op vakantie bent. Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten voordat je een neopreen t-shirt voor dames aanschaft. Welke dit zijn leggen wij je hieronder verder uit.

Advies bij het kopen van een neopreen shirt

Maat: De maat van je dames neopreen t-shirt moet goed zijn. Wanneer een neopreen t-shirt niet goed op je lichaam aansluit kan water makkelijker je wetsuit binnenkomen waardoor je het sneller koud zal hebben. Check daarom dat je je neopreen t-shirt goed past, dit kan in de Telstar Surf shop of thuis.

Dikte: Hoe dikker je neopreen t-shirt is, hoe warmer je het zal hebben. Als je in minder warme wateren gaat varen raden wij aan om een dikkere milimeter eenheid aan te schaffen voor optimale beleving.

Mouwen: De neopreen t-shirts voor dames zijn verkrijgbaar met korte of lange mouwen. Ben je van plan om in koudere gebieden het water op te gaan? Neem dan de lange mouwen versie. Voor warmere plekken raden wij de korte mouwen lycra shirts te gebruiken.

Niet opzoek naar een neopreen shirt maar een shirt die bescherming biedt voor UV straling? Of ben je juist opzoek naar een heren neopreen shirt? Bekijk het grote aanbod neopreen shirts bij Telstar Surf.  

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.