Waterski

Waterski

WATERSKI KOPEN

Ben jij opzoek naar waterski's? Dan ben jij bij Telstar Surf aan het juiste adres. Waterskiën is sinds begin 1900 een populaire sport geworden. Het varen op de ski's geeft een sensationeel gevoel op het water en zal je veel plezier leveren. Waterskiën kan je doen achter een boot of op een waterskibaan.

VERSCHILLENDE SOORTEN WATERSKI'S 

Niet elke waterski is natuurlijk hetzelfde en er is dan ook veel diversiteit in het waterski assortiment. Zo maakt het veel uit of jij een beginner bent of al mega goed kan waterskiën. Hieronder hebben wij er een aantal voor jou op een rijtje gezet. 

BEGINNEND WATERSKIËN

Bij waterskiën blijf je altijd dicht bij het wateroppervlak. Hier kan je genieten van de snelheid en je laten rondtrekken waar je wilt. Het is eenvoudig om je op het begin gewoon vooruit te laten trekken. 

SLALOM WATERSKIËN

De gevorderde waterskiër gaat van 2 ski's over op de monoski, dit is nodig voor het slalommen. Het slalomparcours bestaat uit 6 boeien en een start en een finish. Met een bepaalde snelheid probeert de skiers zoveel mogelijk boeien te halen, iedere run met een kortere lijn. 

FIGUUR WATERSKIËN

Tricks of figuren wordt gedaan op een speciale, kortere, trickski. Met de verschillende figuren die in de korte runs gemaakt worden behaald de waterskiër een aantal punten.

SCHANS WATERSKIËN

Bij het schansspringen wordt met hoge snelheid over de schans gesprongen en is het de bedoeling zover mogelijk te springen. Een prestatie telt uitsluitend als de waterskiër na de sprong ook verder kan waterskiën zonder te vallen.

VERSCHIL TUSSEN WATERSKIËN EN WAKEBOARDEN 

Het verschil tussen een wakeboard en waterskie kun je meteen herkennen wanneer je de uitrusting bekijkt. De wintersporten snowboarden en skiën kunnen ter vergelijking worden gebruikt – bij de één sta je met beide benen op een board en bij het ander sta je op twee ski's. Bij skiën en snowboarden is dat zwaartekracht, bij waterskiën of wakeboarden komt deze kracht van een motorboot of een speciaal kabelsysteem.

HULP BIJ HET KOPEN VAN WATERSKI'S 

Heb je nog vragen over waterski's of advies nodig bij de aanschaf? Neem dan contact op via de mail of telefoon. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze shop waar je onder genot van een bak koffie deskundig advies krijgt.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. 111254_1.jpg
  Connelly Voyage 68"
  € 309,99
 2. 110975_1.jpg
  Connelly Kids Super Sport
  € 269,99
 3. 110979_1.jpg
  Connelly Quantum 68"
  € 259,99
 4. 117900_1.jpg
  Connelly Big Easy w/Swerve
  € 439,99
 5. 110978_1.jpg
  Connelly Voyage 64"
  € 309,99
 6. 6000660021_1.jpg
  Connelly Voyage
  € 259,00
per pagina