SUP

Producten 1-24 van 302

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 302

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

SUP & Surf gear kopen - Telstar Surf

Stand up paddling is een laagdrempelige en ontzettend leuke watersport. Zowel in binnen- en buitenland is deze sport in korte tijd erg populair geworden. Met SUP kan je staand peddelen op je board, actief bewegen en het water op een prettige manier verkennen. Deze veelzijdige sport kan op verschillende manieren worden beleefd! Bovendien is SUP toegankelijk voor iedereen.

Een dagje suppen is een super goede workout. Je traint rug, borst, buik, armen en billen allemaal tegelijk! Stand up paddle boarding is goed voor recreatief gebruik. Maar er is ook competitieve beoefening mogelijk. De SUP boards van Telstar Surf zijn geschikt voor zowel competitief als recreatief gebruik.

Wil jij graag SUP ervaren? Bekijk dan ons online aanbod. Kies uit een van de vele SUP boards, en bestel eenvoudig online. Wil je eerst kennis maken met stand up paddling, voordat je eigen spullen aanschaft? Dat kan bij Telstar Surfclub! Bij Telstar Surfclub huur je gemakkelijk een SUP board, kan je een suples boeken of meedoen aan een supclinic.  

In de Telstar Surfshop bieden we voor SUP gear van topmerken zoals: FanaticJP Australia en Naish.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.