Windsurf bags

Windsurf bags kopen - Telstar Surf

Ben jij opzoek naar een windsurf tas? Windsurftassen kunnen zeer nuttig zijn. Er zijn allerlei verschillende soorten windsurf bags. Van reistassen, om je windsurfspullen mee te nemen in het vliegtuig, tot windsurftassen om je board in te beschermen. De windsurfbags zijn er in verschillende soorten maten, modellen, net waar je naar opzoek bent. 

Boardbags

Bij een boardbag moet je goed op de pasvorm letten. Je mooie surfplank moet er niet al te strak in zitten, terwijl te ruim ook niet goed is natuurlijk. Vooral op het dak van je auto is een te grote boardbag hinderlijk.

Het uitzoeken van een boardbag hoeft dus niet ingewikkeld te zijn. Alleen wanneer je er mee gaat reizen in een vliegtuig moet je beter letten op de dikte van de tas. E.v.t. kan je voor het reizen ook kijken naar een dubbele boardbag. Op die manier kan je je hele surfuitrusting meenemen. 

Equipment bags

Deze surftassen gebruik je om al je zeilen, masten en gieken in te vervoeren. In de meeste gevallen kan je de tas met een innovatief systeem op je imperial vastmaken, zodat de spanbanden niet over je surfzeilen heen gaan. Dit voorkomt beschadiging aan je zeilen. De equipement bags worden veel gebruikt wanneer je verder moet reizen met je surfspullen.

Boardbags, sailbags, equipementbags, mastbags, backpacks, wetsuitbags, finbags etc. Je kan het niet zo gek bedenken of er is wel een tas voor je surfspullen te vinden. Wij hebben een uitgebreid assortiment van merken als Prolimit, Mystic en Unifiber.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.