Matrasvliegers

Matrasvliegers

Producten 1-24 van 60

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 60

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Matrasvlieger kopen

Ben jij opzoek naar een goede matrasvlieger? Bij Telstar Surf tref je met name Peter Lynn en Cross Kites aan in het assortiment. Dit vliegermerk is al jaren toonaangevend in kwaliteit en vliegeigenschappen. Naast de matrasvliegers heeft Telstar Surf ook vliegeraccessoires en Kheo mountainboards. 

Powerkiten is voor velen een serieuze hobby. Je ziet powerkiters op het strand, de hei en in weilanden vechten met hun matrasvlieger tegen de wind. Het power kiten kan je extra uitdagend maken met bijvoorbeeld een buggy, mountainboard, snowboard of ski's!

Peter-Lynn powerkites

Peter Lynn heeft met tientallen jaren vliegerervaring alle soorten vliegers al gezien. Hij heeft de ontwikkeling meegemaakt van één-lijns vliegers naar multi-lijns vliegers. Naast zijn ervaring met de matrasvlieger is Peter Lynn ook een pionier geweest in de ontwikkeling van toepassingen in het vliegeren, waaronder buggy’s, mountainboards en snowkites.

De matrasvliegers van Peter Lynn staan bekend om de combinatie van vliegeigenschappen, kwaliteit en prijs. Daar komt bij dat het assortiment van Peter Lynn bestaat uit matrasvliegers voor zowel de beginnende powerkiter als de expert. 

Kheo mountainboards

Keho heeft een mooi assortiment mountainboards. Mountainboards zijn ook bekend als de zogenaamde landboards. De Kheo mountainboards zijn robuust en betrouwbaar. Met een mountainboard voeg je een extra dimensie toe aan het powerkiten. Je kan met de mountainboards knallen over het strand of de grasvelden. Met een mountainboard aan je voeten is een sprong natuurlijk ook super vet, waardoor de adrenaline nog harder door je aderen kan gieren.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.