Complete tuigage

3 producten

per pagina

3 producten

per pagina

Complete windsurf tuigages kopen

Een kant een klaar zeil kopen? Telstar Surf heeft er een aantal voor je klaar liggen! Je hoeft niet meer na te denken over welke giek, mast en optrekkoord er bij het zeil moeten want de complete tuigages bevatten alle producten die benodigd zijn voor het zeil! Bij deze sets worden namelijk giek, mast en optrekkoord meegeleverd. We kunnen onderscheid maken tussen twee verschillende soorten complete tuigages. Hierover leggen wij je wat meer uit.

Soorten complete tuigages

We hebben twee verschillende soorten zeil sets, namelijk de beginners set en de zeil sets voor gevorderden. Welke verschillen er in deze twee sets zitten leggen wij je hieronder uit.

Beginners complete tuigages

De beginners complete tuigages zijn kant en klare zeil sets die door de beginnende windsurfer gebruikt kan worden. Veel van deze sets zijn in kleine maten omdat je daarmee een lichter zeil hebt die ook minder wind vangt waardoor het onder controle krijgen van je windsurfzeil erg makkelijk wordt. Ook gezinnen kullen veel plezier gaan ervaren met de beginners complete tuigages omdat zowel kinderen als ouders hiermee kunnen leren windsurfen.
Bij de zeilensets worden giek, mast en optrekkoord meegeleverd!

Gevorderden complete tuigages

De complete tuigages voor gevorderden zijn kant en klare zeil sets die door gevorderde of herintredende windsurfers gebruikt kan worden. Deze sets onderdoen niet aan kwaliteit en zeker niet aan prestaties. De zeilen vallen onder de freeride categorie waarmee er lekker heen en weer geknald kan worden op het water. Ook voor de beginnende windsurfer die weet dat hij of zij snel progressie zal gaan boeken is een set voor gevorderden een goede optie omdat hij mee groeit naarmate je progressie boekt. Deze windsurfzeilen hebben geen cambers waardoor je ze makkelijk kan optuigen en je snel op het water staat!
Bij de complete tuigages worden een mast, giek en een optrekkoord meegeleverd!

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.