Complete tuigage

Complete tuigage

Windsurf Complete Tuigages Kopen

Wil jij een complete tuigage set kopen voor tijdens het windsurfen? Telstar Surf heeft er meerdere voor je klaar liggen! Je hoeft niet meer na te denken over welke giek, mast en optrekkoord er bij het zeil moeten want de complete windsurf tuigages bevatten alle producten die benodigd zijn om het zeil op te tuigen! Bij deze complete windsurf tuigages worden namelijk de giek, mast en het optrekkoord meegeleverd. Zo ben je in één keer klaar en kan je zo het water op! 

Verschillende Soorten Complete Windsurf Tuigages 

Wij hebben twee verschillende soorten complete windsurf tuigages, namelijk een beginner windsurf tuigage set en een gevorderden windsurf tuigage set. Welke verschillen er tussen deze twee windsurf tuigage sets zitten leggen wij je hieronder uit.

Windsurf Tuigage Compleet Voor Beginners 

De complete windsurf tuigages voor beginners zijn kant en klare windsurf tuigage sets die door de beginnende windsurfer gebruikt kunnen worden. Veel van deze tuigage sets zijn in kleine maten beschikbaar. Hierdoor is het windsurfzeil lichter en zal hij minder wind vangen waardoor je hem gemakkelijk onder controle kan houden. Ook gezinnen kunnen veel plezier ervaren met de complete windsurf tuigages voor beginners omdat zowel kinderen als ouders/opvoeders hiermee kunnen leren windsurfen.

Windsurf complete Tuigage Voor Gevorderden

De complete windsurf tuigages voor gevorderden zijn kant en klare windsurf tuigage sets die door gevorderde of herintredende windsurfers gebruikt kunnen worden. Deze sets doen niet onder wat betreft kwaliteit en prestaties. De zeilen vallen onder de freeride categorie waarmee er lekker heen en weer geknald kan worden over het water. Ook voor de beginnende windsurfer die weet dat hij of zij snel progressie zal gaan boeken is een complete windsurf tuigage set voor gevorderden een goede optie omdat de windsurf tuigage set mee groeit naarmate je beter wordt. Deze windsurfzeilen hebben geen cambers waardoor je ze makkelijk kan optuigen en je snel op het water staat!

Bij de complete windsurf tuigage wordt een giek, mast en optrekkoord meegeleverd. Deze sluiten allemaal perfect op elkaar aan waardoor de beste prestaties uit de windsurf tuigage compleet gehaald kunnen worden!

Wil jij direct het water op zonder na te denken over welke giek, mast en optrekkoord er bij het zeil moet? Ontdek onze complete tuigages voor windsurfen. Met alles wat je nodig hebt in één pakket, bieden onze complete tuigages de perfecte oplossing voor zowel beginners als ervaren surfers. Of je nu op zoek bent naar een freestyle setup of een betrouwbare freeride tuigage, wij hebben de juiste tuigage voor jouw behoeften en vaardigheidsniveau. Bespaar tijd en moeite en krijg alles wat je nodig hebt om direct het water op te gaan met onze complete tuigages voor windsurfen.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. E-pace 2023 complete
  Duotone E-pace 2023 complete

  € 1.028,00 € 1.565,00

 2. Maverick Complete
  Unifiber Maverick Complete

  € 599,00 € 856,95

 3. Matrix 2022 Complete
  Gaastra Matrix 2022 Complete

  € 829,95 € 1.289,00

 4. Hybrid 2022 Complete
  Gaastra Hybrid 2022 Complete

  € 749,00 € 925,00

 5. 4011220014_1.jpg
  Unifiber Evolution II Rig
  € 579,00 Normale prijs € 629,00
 6. Windsurfer Rig complete
  Starboard Windsurfer Rig complete
  € 995,00
 7. 108534_1.jpg
  Unifiber Experience Evo II Dacron
  € 589,00
per pagina