Retourneren

Hoe werkt het retourneren?

Het retourneren van producten is mogelijk tot 30 dagen na ontvangst. We zien de producten graag ongebruikt en heel terug. De kosten voor het retourneren zijn gelijk aan de betaalde verzendkosten met een minimum van €4,95. De retourkosten houden wij in op het terug te storten bedrag. Het bedrag van de geretourneerde artikelen kun je binnen 14 werkdagen op je rekening verwachten.

Retourneer je product(en) gemakkelijk door het door jou ontvangen retourformulier toe te voegen aan jouw retourzending en plak het retourlabel op de doos. Om je hiermee op weg te helpen hebben wij hieronder de stappen uitgeschreven:

Over het algemeen wordt er het meest gebruik gemaakt van een UPS Acces Point. Deze zijn op vele plekken te vinden en zijn niet tijdgebonden. Weet je niet waar een Acces Point bij jou in de buurt zit? Kijk dan hier voor alle UPS locaties.

JE PAKKET OP EEN ANDERE MANIER VERSTUREN?

Wil jij je pakket op een andere manier retoursturen? Dat kan! Hieronder staan twee andere mogelijkheden om je pakket veilig bij Telstar Surf te krijgen. 

  1. Je pakket laten ophalen: voor het ophalen van je pakket dien je het artikel in de verpakking samen met labels in de doos te leggen. Plak de meegeleverde adresstickers op de doos (zie bijlage in de mail). Vervolgens meld je het pakket hier online aan. De UPS-bezorger komt het pakket op jouw aangegeven tijdstip ophalen.
  2. Kom langs in de winkel: ben je in de gelegenheid om bij ons langs te komen? Of wil je het product ruilen? Dan is het afleveren van je retourpakket in onze fysieke winkel ook mogelijk. Onze medewerkers staan je graag te woord en helpen je (indien gewenst) met het vinden van het juiste product. Wel zo makkelijk toch?

UPS PAKKET ONLINE AANMELDEN 

U hoeft alleen de groen aangegeven velden in te vullen. De ingevulde gegevens zijn een voorbeeld. 

Vragen?

Voor vragen of advies mail naar klantenservice@telstarsurf.nl of bel +31-341-553320