Neopreen & wind jassen

Neopreen & wind jassen

Neopreen & wind jassen

De neopreen en wind jassen kan je gebruiken voor, tijdens of na het watersporten. Wat het verschil is tussen de neopreen en wind jassen leggen wij je hieronder verder uit.

Neopreen jassen en hoodies

Een jas of hoodie gemaakt van neopreen is ideaal tijdens het watersporten. De jassen en hoodies zullen voor iets meer warmte en comfort zorgen zodat jij het uiterste uit elke sessie kan halen.

Wind jassen

De wind jassen kunnen gebruikt worden tegen de wind zodat je minder kou vat. De wind jassen kan je gebruiken voor en nadat je op het water hebt gestaan.

Waar op letten bij de aanschaf van een neopreen of wind jas

Maat: Voor het kiezen van een goede jas of hoodie raden wij aan om deze van tevoren goed te passen. Een te grote of te kleine jas zal uiteindelijk als niet prettig ervaren worden wat je natuurlijk voorkomen wilt.

Doel: We kunnen onderscheid maken tussen een neopreen of wind jas. Wil je het water op kunnen met de jas? Dan adviseren wij een neopreen jas te kiezen. Als je beschermt wilt blijven tegen de wind? Dan adviseren wij om een wind jas aan te schaffen.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.