Tweedehands boards

Tweedehands windsurfboards kopen

Ben jij opzoek naar een tweedehands windsurfboard? Als je een tweedehands windsurfboard zoekt dan kan je die ook kopen bij Telstar Surf. Wij als Telstar Team staan graag voor je klaar bij het aanschaffen van je nieuwe windsurfboard. Waar moet je op letten en waar moet je rekening mee houden tijdens het aanschaffen van je windsurf board? Dat zijn vragen waar wij u uitstekend in kunnen adviseren. Ook bij het innemen van de windsurfboards letten wij, en zorgen wij ervoor dat het board, in prijs kwalitatief, goede status verkeerd. De tweedehands windsurfboards zijn volledig gecheckt op eventuele mankementen.

Omdat je op zo veel verschillende zaken moet letten bij het aanschaffen van je windsurf board kan het zijn dat je het niet altijd zeker weet of je het board wilt kopen. Er is niets lekkerder dan even te testen wat je koopt. Daarom, als je niet zeker bent van je aankoop van een tweedehands windsurfboard kun je deze testen op strand Horst. Hier zitten wel voorwaarden aan verbonden, die leggen wij je hieronder uit.

  • Het testen is afgestemd met een van de medewerkers in de winkel
  • Het board mag niet meer dan een keer getest worden (test varen)
  • Als er beschadigingen op het board zitten na het testen krijgt de koper niet het volledige aankoop bedrag terug

Windsurf board inruilen

Inruilen van je windsurfboard is bij Telstar Surf mogelijk. Stuur ons een mail of kom langs voor inruilindicatie van je gebruikte windsurfboard. Probeer bij het verzenden van de email indicatie zo volledig mogelijk te zijn. Het merk, model, bouwjaar, de staat en eventueel een foto van het board zijn allemaal belangrijk. Wellicht weet je al wat je wilt inruilen. Meldt dit dan ook, zodat wij een zo precies mogelijke indicatie kunnen geven voor de inruilprijs van je gebruikte windsurfboard.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.