Caps & beanies

Caps & beanies

Caps & beanies kopen

En cap of beanie kan een oplossing zijn wanneer je merkt dat je hoofd sneller koud wordt of je minder ziet door de zon tijdens het wind- of kitesurfen. Bij de Telstar Surf shop ligt een groot aanbod klaar aan beanies en caps zodat iedereen keuze heeft in vele producten.

Waar op letten bij het aanschaffen van een cap of beanie

Soort: Er zijn verschillende soorten hoofdbeschermers. Zo is er de hood, de beanie en de cap. Een hood is puur gericht op het beschermen van je hoofd en eventueel de nek in koude weersomstandigheden. Sommige hoods hebben ook een kleine cap waardoor je ogen ook beschermt blijven tegen de zon. De beanie is een muts gemaakt van neopreen, de beanies zijn ideaal voor de koudere herfst of lente dagen. De beanies houden je hoofd warm en comfortabel. De caps worden vaak gebruikt in de zomer en hebben als functie om de ogen te beschermen tegen het felle zonlicht.

Dikte: De dikte van een hood of beanie is afhankelijk in welke weersomstandigheden je van plan bent het water op te gaan zoeken. Een dikkere hood of beanie zal meer bescherming bieden tegen de kou tijdens het wind- of kitesurfen dan de dunnere hoods of beanies.

Maat: De maat van je beanie of hood speelt een belangrijke rol. Een te grootte of te kleine beanie of hood kan oncomfortabel aanvoelen. Om dit te voorkomen raden wij je aan om de hood of beanie eerst aan te trekken voordat je er het water mee op gaat. Dit kan je in de Telstar Surf shop of thuis doen.

Voor meer advies over de surf caps & beanies kan je contact opnemen of langskomen bij Telstar Surf!

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.