Windsurf trapezes

Windsurf trapezes

Producten 1-24 van 126

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 126

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Windsurftapezes

Een windsurftrapeze kun je gebruiken om een minder lichamelijk intensieve rit te maken, door het inhaken en naar achteren leunen hoef je minder je armen te gebruiken waardoor je langer op het water kan staan. Je hebt verschillende soorten trapezes, namelijk: De heuptrapezes, zittrapezes en de damestrapezes.

Heuptrapezes: Een heuptrapeze zit bij je heupen, de haak van deze trapeze zit daarom ook hoger en je zult ervaren dat je makkelijk in en uit kan haken. De heuptrapeze wordt veel in de freestyle en wave discipline gebruikt en is ook zeer geschikt als je het gebruik van de trapeze wilt leren. De heuptrapeze hoef je in tegenstelling tot de zittrapeze niet aan trekken als een broek maar kan je gemakkelijk om je buik vastzetten.

Zittrapezes: De zittrapeze zit om je zitvlak, de haak van deze trapeze zit lager waardoor je langere trapeze lijnen nodig zult hebben, de zittrapeze wordt veel gebruikt in de race, slalom en freeride discipline. Je trekt de zittrapeze als een broek aan wat erg gemakkelijk gaat.

Damestrapezes: De damestrapezes zijn speciaal gemaakt voor de vrouwen omdat de mannen en vrouwen een ander lichaamsvorm hebben. De vrouwen trapezes doen daarentegen niet onder aan kwaliteit en hebben vaak een iets andere vorm en andere kleur dan die van de mannen. De dames trapezes zijn in zowel zit als heup variant beschikbaar.

Als je heen en weer kan varen, dan is het gebruik van de trapeze je volgende stap!

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.