Wakeboard

Producten 1-24 van 299

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 299

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wakeboard materiaal kopen

Ben jij opzoek naar nieuw wakeboard materiaal? Dan is Telstar Surf de place to be. Met ons ruime wakeboard assortiment ga je gegarandeerd met het juiste materiaal naar huis. Shop online of kom langs in onze winkel. Hier ontvangen wij je graag op onze wakeboard afdeling.

Wat heb je nodig bij het wakeboarden?

Bij het kopen van een wakeboard heb je verschillende atributen nodig. Hieronder leggen wij uit wat je nodig hebt.

Wakeboard: Wanneer je wilt wakeboarden heb je natuurlijk het board zelf nodig. Er zijn verschillende soorten wakeboards te koop. Hierin maken we onderscheidt tussen boot boards, cable boards en crossover boards.

Wakeboard boots: Bij het wakeboarden horen ook wakeboard boots. De wakeboard boots zijn onmisbaar bij het aanschaffen van een wakeboard. In ons assortiment kan je twee verschillende soorten boots kopen. Dit zijn de open toe en de closed toe boots.

Wakeboard lijnen: Als je gaat wakeboarden achter de boot heb je een wakeboard lijn nodig. Deze zijn in verschillende prijsklasse en soorten te vinden. Zonder lijn word je niet voortgetrokken, het is dus een must-have in je wakeboard arsenaal.

Wakeboard bescherming: Tijdens het wakeboarden kan het voorkomen dat je een dikke smakkerd maakt. Het is daarom belangrijk jezelf goed te beschermen. In ons assortiment vind je verschillende materialen zoals helmen en vesten. Om in een keer de juiste maat te vinden raden wij je aan om langs te komen in onze shop.

Advies bij het kopen van wakeboard materiaal

Vind je het nog lastig welk materiaal je moet aanschaffen? Of heb je nog vragen? Dan staan de medewerkers van Telstar Surf voor je klaar. Neem telefonisch of via de mail contact op, of kom langs in onze surfshop. 

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.