4mm wetsuits

4mm wetsuits

Producten 1-24 van 69

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 69

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Herfst en Lente wetsuit kopen

Een wetsuit moet strak, maar comfortabel zitten. Dit geldt zeker ook bij een 4 mm wetsuit. Comfort betekend naast warmte ook dat je voldoende beweging hebt en dat je je surfpak gemakkelijk aan en uit kan trekken. In principe kun je een surfpak kopen het beste in de surfshop doen nadat je een aantal surfpakken gepast hebt. Om online enig houvast te hebben verwijzen we je graag naar onze maattabellen, zodat je de juiste maat kan bepalen. 

Steamer wetsuit kopen

Steamers zijn in de regel 6 of 5 mm dik. De 4mm is het niet het meest gangbaar, maar wel een hele fijne dikte voor het voor- en najaar. Vanaf half mei tot eind oktober kan je er prima mee surfen. Met enkele hulpstukken onder je wetsuit kan je zelfs de hele winter door.

Wetsuit warmte en dikte

Deze winterpakken kan je overigens in twee soorten materialen kopen. Het enklelined neopreen is warm, maar kwetsbaarder. De doublelined wetsuits zijn sterker maar koelen sneller af.

 

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.