Protectie & reparatie

Windsurf protectie en reparatie

De windsurf protectie kan gebruikt worden om eventuele schade aan je gear te voorkomen. De protectie spullen zijn onder andere neusbeschermers voor je board, giek beschermers, mast beschermers,  waterdichte hoesjes voor je telefoon of sleutels, kettingsloten om je board mee vast te leggen en autostoelbeschermers.

Reparatie

In het geval van schade aan je gear kan je besluiten dit te laten repareren of er voor kiezen om dit zelf op te lossen. Voor het zelf oplossen hebben wij een heel aantal benodigdheden om het probleem te verhelpen. Onder de reparatie spullen vallen onder andere monofilmtpae, epoxy, schroevendraaiers, PU schuim, tape, lijm, anti-slip lak, neopreen lijm, footpad sheets en kite reparatietape.

Voor meer informatie over de protectie en reparatie spullen kan je altijd contact opnemen of langskomen bij Telstar Surf!

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.