Freerace boards

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Freerace boards kopen

Freerace boards zijn boards die op het randje van de snelheden van slalom boards aan zitten en toch nog comfort hebben. De boards zijn over het algemeen een stuk goedkoper en makkelijk in gebruik te nemen, daarnaast  is bij een keer vallen niet meteen je board kapot. Door de optie om voetbanden te kunnen verstellen kun je kiezen voor extra comfort, dit doe je door de voetbanden naar binnen te zetten. Voor sneller gaan zul je de voetbanden naar buiten moeten te zetten.

In de winkel en in de online webshop liggen een heel aantal freerace boards klaar. De freerace boards die Telstar Surf heeft liggen zijn van de beste merken op de markt, denk hierbij aan de merken: Starboard, Fanatic, Tabou, en JP Australia. Deze merken staan bekend om de goede kwaliteit en prestatie die geleverd wordt.

Specificaties freerace boards

Freerace boards hebben hun eigen specificaties, daarom leggen wij je hieronder uit wat de freeraceboards uniek maken van alle andere windsurfboards.

  • Een speciale rockerline zorgen ervoor dat de freerace boards erg snel zijn
  • De comfort bij freerace boards ligt erg hoog waardoor je comfortabel kan varen
  • Als je in chop vaart zijn de freerace boards makkelijk te controleren

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.