Surfschoenen

Producten 1-24 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Surfschoentjes kopen

Ben jij opzoek naar lage surfschoenen? Surfschoenen zijn een mooie aanvulling op je surfuitrusting wanneer je bij warmer weer het water op wilt. Surfschoenen bieden meerdere voordelen. Zo beschermt een surfschoen je voeten tegen scherpe materialen op de bodem / ondergrond. Ook kan een surfschoen ervoor zorgen dat je extra grip op je surfboard hebt. Bij warm weer zijn deze surfschoenen perfect. Bij het aanschaffen van een surfschoen is het erg belangrijk dat deze lekker zit en goed aansluit voor comfort en board gevoel. 

Wat is het voordeel van een surfschoen? 

Surfschoenen typeren zich door een lage schacht t.o.v. surfboots en surfsocks. Over het algemeen zijn surfschoenen te koop van 2 tot 4 millimeter. De surfschoenen zijn in tegenstelling tot de surfboots minder dik en hebben geen hals. En vaar je veelal op zomerse dagen, dan is de surfschoen perfect voor extra bescherming en grip. Voor koude dagen zijn surfboots aan te raden. 

Bij Telstar Surf verkopen we surfschoenen met en zonder split toe of velcro strap. Voor het passen, kom gerust langs in onze winkel of bestel een surfschoen online.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.