Wakeboard vesten

Producten 1-24 van 86

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 86

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wakeboard vesten kopen

Ben jij opzoek naar een wakeboard vest? Dat kan! Je bent net lekker bezig. Begint het wakeboarden goed onder de knie te krijgen, maar dan maak je toch in ene een flinke klap op het water. In eerste instantie heb je het idee dat het wel gaat, maar later de dag begin je toch last te krijgen van je ribben. Daarom hebben ze impact vesten uitgevonden. Impact vesten voor het wakeboarden zullen je beschermen als je een keer een flinke klap op het water maakt. Of je nou aan het varen bent achter een boot of kabel, een impact vest is een must. Veiligheid gaat immers boven alles dus bekijk hier het aanbod wakeboard vesten.

Wat is het verschil tussen een impact vest en een drijfvest? 

Het is belangrijk om te realiseren dat een impact vest wel degelijk iets anders is dan een drijfvest of reddingsvest. Een reddingsvest zorgt ervoor dat je blijft drijven en je hoofd altijd boven water blijft. Een impact vest, zoals de naam al sugereerd, zorgt puur voor het absorberen van de klappen. Daarnaast levert het iets van drijfvermogen, vergelijkbaar met je wetsuit.  dus wij raden een impact vest sterk aan! Het belangrijkste Telstar Surf heeft een groot aanbod klaar aan wakboard vesten.

Waar op letten bij de aanschaf van een wakeboard impact vest

Geslacht: Er zijn impact vesten voor de heren en voor de dames. Let goed op dat je niet een impact vest van het andere geslacht koopt! Dit kan niet comfortabel aanvoelen waardoor je prestaties en plezier tijdens het wakeboarden minder kunnen worden.

Maat: De maat van een impact wakeboard vest kan veel invloed hebben op je prestaties. Om de juiste maat te kiezen kan je langskomen bij de Telstar Surf shop voor persoonlijk advies. Ook kan je de impact vesten voor wakeboarden zelf thuis uitproberen.

Let op! Een wakeboard vest is zeker iets anders dan een impact vest voor kite of windsurfen

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.