Kite & windsurf vesten

Kite & windsurf vesten

Producten 1-24 van 77

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 77

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kite & windsurf vesten - Telstar Surf

Ben jij opzoek naar een kite- of windsurf vest? Bij Telstar Surf ligt er een groot aanbod kite en windsurf impact vesten klaar. Deze impactvesten zullen je beschermen als je een keer een flinke smakkerd op het water maakt of op een windsurfgiek. Een ongelukje ligt in een klein hoekje dus je kan maar beter voorkomen dan genezen!

Waar op letten bij de aanschaf van een wind- en kitesurf impact vest

Type: Er zijn twee verschillende types impactvesten. Een van die twee is de lange versie waarmee het moeilijker is om je trapeze te gebruiken. Een voordeel van de langere impactvesten is dat ze meer bescherming over je gehele bovenlichaam bieden. Er zijn ook korte impactvesten waarbij het trapeze gebruik gemakkelijker is. Een nadeel van deze impactvesten is dat ze niet je gehele bovenlichaam beschermen.

Geslacht: Er zijn impact vesten voor vrouwen en voor mannen. Let daarom goed op dat je niet een impact vest van het andere geslacht koopt! Dit kan niet comfortabel aanvoelen waardoor je prestaties en plezier op het water ook minder zullen zijn.

Maat: De maat van een impact vest kan veel invloed hebben op je prestaties. Om de juiste maat te kiezen kan je langskomen bij de Telstar Surf shop of kan je de vesten zelf thuis uitproberen.

Ook heeft Telstar Surf een groot assortiment impactvesten voor wakeboarders. Bekijk het aanbod onder de kop wakeboard vesten

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.