Kite & windsurf vesten

Kite & windsurf vesten

Kite & windsurf vesten

Bij Telstar Surf ligt er een groot aanbod klaar van kite- en windsurf vesten. Deze vesten zullen je beschermen als je een keer een flinke smakkerd op het water maakt. Een ongelukje ligt in een klein hoekje dus je kan maar beter voorkomen dan overkomen!

Waar op letten bij de aanschaf van een wind- en kitesurf impact vest

Type: Er zijn twee verschillende types impactvesten. Een van die twee is de lange versie waarmee het moeilijker is om je trapeze te gebruiken. Een voordeel van de langere impactvesten is dat ze meer bescherming over je gehele bovenlichaam bieden. Er zijn ook korte impactvesten waarbij het trapeze gebruik gemakkelijker is. Een nadeel van deze impactvesten is dat ze niet je gehele bovenlichaam beschermen.

Geslacht: Er zijn impact vesten voor vrouwen en voor mannen. Let daarom goed op dat je niet een impact vest van het andere geslacht koopt! Dit kan niet comfortabel aanvoelen waardoor je prestaties en plezier op het water ook minder zullen zijn.

Maat: De maat van een impact vest kan veel invloed hebben op je prestaties. Om de juiste maat te kiezen kan je langskomen bij de Telstar Surf shop of kan je de vesten zelf thuis uitproberen.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.