GARANTIE

Tenzij er uitdrukkelijk anders is aangegeven, zijn de Nederlandse wettelijke garantiebepalingen geldig. Dit betekent: een fabrieksgarantie op al het surfmateriaal van één jaar. Er zijn uitzonderingsgevallen, waarin merken zoals Duotone, een 2 jarig garantie-termijn aanbieden op bepaalde artikelen.

PRIJSGARANTIE

Telstar Surf probeert altijd de scherpste prijs te bieden die mogelijk is. Het is echter niet altijd mogelijk om alle de prijzen op tijd aan te passen t.o.v. andere surfshops. Om te voorkomen dat je teveel betaald kun je profiteren van de prijsgarantie. Bij Telstar Surf hanteren we voor onze klanten, en onszelf, duidelijke normen als het gaat over de laagste prijsgarantie. Zo voorkomen we verwarring en blijven we transparant. Zie hieronder of jou product voldoet aan de voorwaarden van onze prijsgarantie.

Voorwaarden voor het verkrijgen van de laagste prijsgarantie:  

  1. Het product dient 100% identieke te zijn. Hiermee bedoelen we: merk, type, maat, kleur en jaartal. Als één van deze factoren ontbreekt, is er geen sprake van een identiek product en is de laagste prijsgarantie niet van toepassing.
  2. Het product dient op voorraad te zijn bij de andere aanbieder.
  3. Het dient om een nieuw product te gaan.
  4. Bij de prijsgarantie wordt er gekeken naar de totaalprijs. De prijs van het product plus de verzendkosten zorgen samen voor de totaalprijs. Aan de hand van de totaalprijs (product + verzendkosten) gaat Telstar Surf mee met de prijs.
  5. Gaat het om een kortingsactie bij een andere shop of winkel? Geen probleem! Wij gaan mee in de prijs.*

Volstaan bovenstaande voorwaarden? Wacht niet langer en stuur een mail naar klantenservice@telstarsurf.nl voor een persoonlijke kortingscode. Vergeet in deze mail niet de link mee te sturen van de actie!

Hoelang is de prijsgarantie geldig?

  • Ook na je koop is de prijsgarantie nog van kracht. Tot 15 dagen na je aankoop heb je het recht op onze laagste prijsgarantie indien deze overeenkomt met de bovenstaande voorwaarden.

Hoe kan ik de laagste prijsgarantie claimen?

  • Elders je nieuwe kitesurfspullen of windsurfmateriaal voordeliger gevonden én voldoen deze aan bovengenoemde voorwaarden? Stuur dan een mail naar klantenservice@telstarsurf.nl met een link en duidelijke omschrijving om welk merk, type, maat, kleur en jaartal het gaat.

Bij het aanschaffen van mijn product heb ik gebruik gemaakt van de laagste prijs garantie, mag ik deze dan nog retourneren? 

  • Uiteraard! Als je artikel voldoet aan de retourvoorwaarden mag je ten alle tijden het artikel retourneren! (zie onze retourvoorwaarden).
    Elders voordeliger? Mail naar klantenservice@telstarsurf.nl voor een persoonlijke kortingscode. 

* Telstar Surf behoudt het recht om de 'prijsgarantie aanvraag' af te wijzen.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.