Kite heuptrapeze

Producten 1-12 van 90

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 90

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kite heuptrapeze kopen

Ben jij opzoek naar een heuptrapeze voor het kite? Bij het aanschaffen van een kite set is het ook van belang om een goede trapeze uit te zoeken. Je hebt verschillende soorten kite trapezes, van zit trapezes tot heuptrapezes. De meest gebruikte trapeze binnen het kite is de heuptrapeze. Het voordeel van de heuptrapeze is je een groter momentum hebt ten opzichte van het water. Hierdoor kun je eenvoudiger aankanten. Ook heeft de heuptrapeze je meer vrijheid en minder rotatie tijdens je sprongen.

Maatvoering van kite heuptrapeze

Het volgende is belangrijk: koop niet een te grote heuptrapeze, want zodra heuptrapezes omhoog schuiven zitten ze niet lekker. Bij het passen van een kite heuptrapeze is het belangrijk om te letten op eventuele drukpunten. Wanneer je deze tijdens het passen al voelt, dan kun je je vast voorstellen dat dit na een aantal uur varen zeker het geval is. Zorg er daarom voor dat je voor een kite heuptrapeze gaat waarbij de druk op je lichaam mooi gelijk verdeeld is.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.