Twintip kiteboards

Twintip kiteboards

Twintip kiteboard kopen

Twintips zijn de meest gebruikte kiteboards. Wanneer je begint met kitesurfen, zal je les krijgen op een twintip. Het eerste board dat je aanschaft, zal ook hoogstwaarschijnlijk een twintip zijn. Het voordeel van een twintip kiteboard is dat het in beide richtingen gevaren kan worden, zonder dat je over hoeft te stappen. Beide kanten van het board zijn namelijk hetzelfde. Op een twintip board zitten meestal twee vinnen voor en twee vinnen achter. Op het board zitten voetstraps, waar je met je voeten in kan haken. Een twintip kiteboard kun je met straps of boots varen.

Twintip kiteboards zijn verkrijgbaar bij Telstar Surf van beginner en allround boards tot hardcore freestyle en freeride boards. Voor iedere kite hebben wij het ideale twintip board. Twijfel je welk kiteboard het meest geschikt is voor jouw vaarstijl en niveau? Wij helpen je graag!

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.