Windsurf sets

Windsurf sets

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Complete windsurfset

Als beginnende windsurfer of herintreder heb je het geluk dat je een geheel nieuwe set aan kunt schaffen. Dat heb je nou eenmaal nodig om te kunnen starten. Maar welk materiaal kies jij? Telstar Surf verkoopt een aantal complete windsurfsets in de surfshop die zeer scherp geprijsd zijn en die je helpen door de bomen het bos te zien. 

Herintredende windsurfers

Herintredende windsurfers zijn vaak jaren uit de surfshop weggebleven. Als na jaren het windsurfbloed weer gaat stromen, vallen ze in de surfshop van de één in de andere verbazing. Deze groep windsurfers pakken het windsurfen meestal weer op met een bepaald type board en zeil. Dit zijn de zogenaamde freeride windsurfsets. Toegankelijke boards en zeilen met een breed inzetbereik. Bij Telstar Surf tref je een uitgebreid aanbod van deze sets in uiteenlopende prijsklassen. 

Beginnende windsurfers

Beginnende windsurfers kunnen in de regel ook met een hapklare set perfect uit de voeten. Indien er geschikt materiaal verkrijgbaar is voor een betaalbare prijs, ben je als beginnende windsurfer al erg blij. Er zijn bij Telstarsurf diverse mogelijkheden. Kom naar de shop om al het opgetuigde materiaal te bekijken en laat je adviseren, of bestel gemakkelijk en snel in de webshop. 

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.