Full wetsuits

Full wetsuits

Kinder full wetsuits

Kinder full wetsuits zijn wetsuits met armen en benen en zijn beschikbaar van 2mm tot 6mm. Aanvankelijk van de koudheid waar het desbetreffende kind gaat varen is het belangerijk om een goede dikte te kiezen voor je kinder wetsuits. Wij raden aan om in de winter een kinder wetsuit van 6mm of 5mm te kiezen, in de hersft en lente een 5mm of 4mm wetsuit en in de zomer een 3mm of 2mm wetsuit.

Pasvorm kinder wetsuits

Een kinder wetsuit moet niet alleen goed zitten en makkelijk aan en uit gaan, ook moet een wetsuit goed passen. Om hier zeker van te zijn raden wij aan om een keer langs te komen in onze shop of bij de online maattabellen onder de kinder wetsuits te kijken. 

Jongens/meisjes wetsuits

Over het algemeen zijn kinder wetsuits bedoeld voor zowel jongens als meisjes. Bepaalde wetsuits zijn uitgevoerd in bijvoorbeeld het roze of paars. Deze zijn speciaal bedoeld voor de meisjes. 

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.