4mm dames wetsuits

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 3011330063_1.jpg
  Prolimit Fire Wmn 4/3 Freezip
  € 209,00
  Prolimit
 2. 3011330062_1.jpg
  ION Element wmn 4/3 FZ
  € 209,95
  ION
 3. 3011330055_1.jpg
  ION Amaze Amp 4/3 BZ
  € 389,95
  ION
 4. 3011330054_1.jpg
  Mystic Diva Full 4/3mm Fzip
  € 349,99
  Mystic
 5. 3011330050_1.jpg
  O'Neill Hyperfreak 4/3
  € 289,95
  O'Neill
 6. 3011330030_1.jpg
  ION Trinity Amp 4/3 FZ
  € 224,95 Normale prijs € 319,95
  ION

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4mm dames wetsuits kopen

De 4mm wetsuits zijn ideaal voor de niet warme maar ook niet koude dagen. De wetsuits moeten comfortabel, warm en flexibel zitten, dit verschilt per persoon per wetsuit. Kom daarom langs voor persoonlijk advies en keuze in heel veel wetsuits. Online bestellen kan ook, ga alleen niet het water op als je je wetsuit niet lekker vindt zitten. Aantrekken voordat je het water op gaat raden wij daarom sterk aan!

Waar moet je opletten bij het aanschaffen van een 4mm dames wetsuit?

Maat: Bij de aanschaf van een 4mm vrouwen wetsuit is de maat erg van belang. Bij een te kort of te lang wetsuit heb je al gauw de kans dat de prestaties tijdens het uitvoeren van je watersport minder zullen zijn dan wanneer je de juiste maat wetsuit aan hebt.

Comfort: Een surfpak dat comfortabel zit is misschien wel een van de belangrijkste dingen waar je naar moet kijken bij het aanschaffen van een 4mm vrouwen wetsuit. Als de comfort niet goed is ga je niet met een goed gevoel het water op dus raden wij je ook sterk aan om pas een wetsuit te kopen als je er ook comfortabel in zit. Om de juiste wetsuit te kiezen adviseren wij om langs te komen in de Telstar Surf shop waar je veel keuze hebt in allerlei soorten wetsuits en je persoonlijk advies kan krijgen.

Dikte: De dikte van een 4mm meisjes wetsuit is super belangrijk. Deze wetsuits zijn lekker warm en kunnen gebruikt worden tijdens herfts of op lente dagen.
Ben jij echt op zoek naar een geschikt wetsuit voor tijdens de koude winterdagen? Neem dan een kijkje naar onze 5mm dames wetsuits.

Rits type: Er zijn verschillende wetsuits met verschillende soorten rits. Bij Telstar Surf zijn de Back-Zip, Front-Zip en de Zipless wetsuits verkrijgbaar.
Een Back-Zip wetsuit heeft de rits aan de achterkant van de wetsuit zitten, dit is ook de meest voorkomende type rits omdat je makkelijk in en uit je wetsuit komt.
De Front-Zip wetsuits hebben de rits aan de voorkant zitten. Een voordeel van deze wetsuits is dat de aansluiting erg goed op elkaar ingespeeld is wat resulteert in minder tot geen water dat door het pak komt.
De Zipless wetsuits hebben geen rist sluiting. Op het eerste gezicht zal je vast denken dat er daardoor veel water naar binnen kan komen. Maar dat is niet zo! De No-Zip wetsuits worden steeds meer gewilt omdat ze niet alleen veel water tegenhouden, maar ook omdat ze een stuk lichter van gewicht zijn.

Verbinding: Er zijn twee verschillende soorten verbindingen in de dames wetsuits. Een van die twee verbindingen heet de gestikte verbinding. Deze soort verbinding zorgt door middel van naden dat je neopreen goed aan elkaar blijft zitten. Een nadeel van deze verbinding is dat het makkelijker wind en water door laat komen.
De andere soort verbinding is de gelijmde soort. Deze verbinding raden wij sterk aan als je met kouder weer gaat varen of als je een heel degelijk pak wilt. Een nadeel van de gelijmde 4mm wetsuits is dat ze een stuk duurder zijn dan de gestikte versies.

Lagen: De 4mm vrouwen wetsuits kan je in twee soorten materialen kopen. Het singlelined neopreen is warm, maar kwetsbaarder. De doublelined wetsuits zijn sterk maar koelen sneller af.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.