Surfsokken

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Surfsokken kopen

Ben jij opzoek naar surfschoenen die net zo dun aanvoelen als je sokken? Kijk dan eens naar surfsokken! Surfsokken zijn eigenlijk niks anders dan surfboots / surfschoenen alleen dan van flexibel en dun materiaal. Bij het aanschaffen van een surfsokken is het van belang dat deze lekker zit en vooral ook goed aansluiten voor comfort en warmte. Hoe beter de surfsokken aansluiten, hoe warmer deze uiteindelijk zijn.

Wat maakt een surfsok uniek? 

Surfsokken typeren zich door een hoge schacht en door een dunnere zool t.o.v. surfboots. Hierdoor behoud je bij het varen met een surfsok vaak meer boardgevoel in vergelijking met een surfboot of surfschoen. 

Over het algemeen zijn surfsokken verkrijgbaar in 2 tot 5 millimeter. De surfsokken met dun neopreen zijn meer geschikt voor de warme weersomstandigheden en met dikker neopreen voor de koudere weersomstandigheden.

Bij Telstar Surf verkopen we surfsokken met en zonder split toe, velcro strap of kevlar zool.

Surfsok met een kevlar zool

De surfsokken met een kevlar zool zijn ideaal voor iedere surfer die op zoek is naar boardgevoel en warmte. De kevlar zool zorgt ervoor dat scherpe voorwerpen minder makkelijk door de sok heen gaan en dat de sok minder snel slijt. 

Surfsok met een neopreen zool

Deze surfsokken zijn dun en mega flexibel. Dit maakt surfsokken met een neopreen zool perfect voor gebruik in bijvoorbeeld kiteboots. In vergelijking tot surfsokken met kevlar zool, slijten deze surfsokken sneller en zijn deze minder goed bestand tegen scherpe voorwerpen.

Voor het passen, kom gerust langs in onze winkel of bestel je surfsokken online. 

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.