Telstar Surfbazar

De tweehands surfgear bazar

De Telstar Surf bazar is dé place-to-be als je opzoek bent naar mooie tweehands surfgear of als je snel je eigen surfgear tweehands wilt verkopen. Telstar brengt de verkoper en koper van tweehands surfgear samen tijdens de Telstar Surf Bazar.

Naast de tweedehands gear vind je de beste deals van demo- en gebruikte gear afkomstig uit de verhuur producten van Telstar Beach. Deze bazar wil je niet missen. De bazar start van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Bazar- en inleverdata 2023

Datum bazar Inleveren
29 april 21 t/m 28 april (let op, met koningsdag zijn wij gesloten)
1 juli 24 t/m 30 juni
12 augustus 5 t/m 11 augustus
21 oktober 14 t/m 20 oktober

 

Tweedehands surfgear verkopen

Op de Surfbazars stelt Telstar Surf windsurfers, kitesurfers, SUPpers en wakeboarders in de gelegenheid om hun gebruikte spullen te verkopen. Indien de windsurf-, kitesurf-, SUP-, of wakeboardspullen worden verkocht krijg je er een Telstar tegoedbon voor retour. Het bedrag van de tegoedbon is 100% gelijk aan de verkoopwaarde van je spullen. Deze tegoedbon kan je natuurlijk gewoon besteden in onze Surfshop bij Strand Horst.

Niet verkochte artikelen

Niet verkochte surfspullen dienen binnen 10 dagen na de bazar opgehaald te worden. Na het verstrijken van deze afhaalperiode zal Telstar Surf automatisch eigenaar worden van de achtergebleven spullen.

Welke tweedehands artikelen kan je kopen / verkopen?

Bij de bazar kan je het volgende in- en verkopen:

  • Windsurf zoals boards, zeilen, masten, gieken en trapezes
  • Kitesurf zoals kites, boards, barren, foil en trapezes
  • Wingsurf zoals wings, foilboards en foils
  • SUP & peddels
  • Wetsuits & neopreen artikelen

Scoor mooie tweehands surfgear

Behalve het verkopen van de surfspullen op de surfbazar kan je er ook goedkoop surfspullen kopen. De medewerkers van de Telstar Surfshop helpen de windsurfers, kitesurfers en wingsurfers met het juiste advies.

Alle spullen op de bazar zijn min of meer uniek in hun soort. Daarom staan er in de ochtend al veel klanten bij de surfshop te wachten zodat ze de juiste windsurf spullen kunnen scoren. Vanaf 10.00 uur starten we met de bazars.

Kortom;  zorg dat je er op tijd bij bent!

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.