De tweedehands surfgear bazar

De Telstar Surfbazar is dé place-to-be als je op zoek bent naar mooie tweedehands surfgear of als je je eigen surfgear tweedehands wil verkopen. Wij brengen de verkoper en koper van tweedehands surfgear samen tijdens deze Surfbazar.

De Surfbazar is jouw kans als je tweedehands gear wil kopen of verkopen op het gebied van:

  • Windsurf zoals boards, zeilen, masten, gieken en trapezes
  • Kitesurf zoals kites, boards, barren, foil en trapezes
  • Wingsurf zoals wings, foilboards en foils
  • SUP & peddels
  • Wetsuits & neopreen artikelen

Bazar- en inleverdata 2024

Datum bazar Inleveren
4 mei 28 april t/m 3 mei
15 juni 8 t/m 14 juni
27 juli 20 t/m 26 juli
14 september 7 t/m 13 september

Scoor mooie tweedehands surfgear

Naast tweedehands gear vind je deze dag ook de beste deals van demo- en gebruikte gear, afkomstig uit de verhuur van Telstar Surfschool. De medewerkers van Telstar Surf helpen je graag met het juiste advies op het gebied van windsurf, kitesurf, wingsurf en suppen.

Deze bazar wil je niet missen

De Surfbazar start om 10:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Alle spullen op de Surfbazar zijn min of meer uniek in hun soort. Daarom staan er in de ochtend al veel klanten bij de surfshop te wachten zodat ze de beste deals kunnen scoren. Kortom;  zorg dat je er op tijd bij bent!

Verkopen van tweedehands surfgear 

Op de Telstar Surfbazars stelt Telstar Surf windsurfers, kitesurfers, SUPpers en wakeboarders in de gelegenheid om hun gebruikte spullen te verkopen. Indien de windsurf-, kitesurf-, SUP-, of wakeboardspullen worden verkocht krijg je er een Telstar tegoedbon voor retour. Het bedrag van de tegoedbon is 100% gelijk aan de verkoopwaarde van je spullen. Deze tegoedbon kan je natuurlijk gewoon besteden in onze Surfshop bij Strand Horst.

Spullen inleveren

De spullen kunnen van 28 april t/m 3 mei worden ingeleverd bij onze winkel Telstar Surf tijdens openingstijden. In overleg zullen we samen de verkoopprijs van je spullen bepalen. Kijk hier voor onze openingstijden en contactgegevens.

Niet verkochte artikelen

Niet verkochte surfspullen dienen binnen 10 dagen na de bazar opgehaald te worden. Na het verstrijken van deze afhaalperiode zal Telstar Surf automatisch eigenaar worden van de achtergebleven spullen.

Welke tweedehands artikelen kan je verkopen?

Bij de bazar kan je het volgende aan tweedehands spullen verkopen:

  • Windsurf zoals boards, zeilen, masten, gieken en trapezes
  • Kitesurf zoals kites, boards, barren, foil en trapezes
  • Wingsurf zoals wings, foilboards en foils
  • SUP & peddels
  • Wetsuits & neopreen artikelen