Kite vinnen

Kite vinnen

Kiteboard vinnen

Ben jij op zoek naar kiteboard vinnen? Er zijn een aantal factoren waar je op moet letten bij het kopen van kite vinnen, het is namelijk niet iets wat je iedere dag koopt. Er zit ook best wel een groot verschil in prijs tussen de verschillende kitesurf vinnen. Maar wanneer moet ik welke vin voor mijn kiteboard kopen? 

Kiteboard vin twintip

Wanneer je een kiteboard koopt wil je natuurlijk een board die perfect bij jou wensen past. Daar zijn kitesurf vinnen geen uitzondering bij. Met goede kitesurf vinnen onder je kiteboard kan je veel sneller gaan dan voorheen. De standaard kite vinnen zijn 50mm deze worden bij de meeste boards geleverd. Hoe groter de kitesurf vinnen, hoe meer grip er geleverd kan worden. Wil je een iets speelser board wat losser aanvoelt op het water, kijk dan naar kiteboard vinnen die ongeveer 40mm lang zijn. Ben jij een echte wakestyle kiteboarder dan kies je de 20mm kiteboard vinnen. 

Kitesurfboard vinnen directional

Kitesurf vinnen hebben een belangrijke functie. De kitesurf vinnen van een directional kitesurfboard zorgen ervoor dat je rechtdoor kunt varen. Zou je geen vin onder het board plaatsen dan kun is het niet mogelijk om recht uit te varen, je geleid alle kanten op. Het aantal kite vinnen onder een directional board kan verschillen van 3 (thruster setup) of 4 (Quad setup) vinnen. De grootte van de vin heeft invloed op je prestaties. Een grotere kite vin heeft over het algemeen meer grip en biedt ook voldoende controle bij grotere golven. Een kleinere kite vin daarentegen zal meer vergevingsgezind en speelser aanvoelen.Ben jij op zoek naar een kitesurf vin? Ontdek de kracht van precisie en controle met de hoogwaardige kitesurf vinnen van Telstar Surf. Ontworpen voor maximale wendbaarheid en stabiliteit, bieden onze vinnen de perfecte balans tussen snelheid en controle tijdens elke rit op het water. Of je nu op zoek bent naar vinnen voor je kiteboard of foilboard, wij hebben de juiste opties voor jouw behoeften en voorkeuren. Met duurzame materialen en nauwkeurige fabricage garanderen onze vinnen een optimale prestatie en betrouwbaarheid, zodat je vol vertrouwen de golven kunt trotseren.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. 109296_1.jpg
  Brunotti G10 Fins 2.0
  € 59,99
 2. 108372_1.jpg
  Brunotti Hexatech Thruster Set Neon
  € 79,99
 3. 5070110036_1.jpg
  Cabrinha Fin Thruster Set
  € 89,00
 4. 5070110031_1.jpg
  Duotone TS-M Pro I Fins 3pcs
  € 125,00
 5. 5070110033_1.jpg
  Duotone TS-S Pro II Fins 3pcs
  € 136,00
per pagina