Shorty wetsuits

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kinder shorty wetsuits

Ben jij opzoek naar een shorty voor je kinderen? De kinder shorty wetsuits zijn wetsuits zonder lange armen en benen. De shorty's voor kinderen zijn gemaakt voor in de warme lente dagen en de zomer. Ben jij meer opzoek naar een wetsuit voor de warmte? Bekijk dan de kinder wetsuits. Met een shorty blijf je lekker warm als er een mooi zomers briesje waait maar je blijft ook nog eens goed beschermt tegen de zon. Het belangrijkste is dat een shorty goed aansluit. Een kinder wetsuit moet niet alleen lekker zitten maar hij moet ook goed passen. Om deze reden raden wij jou aan om een keer langs te komen in de shop of om de online maattabel goed te lezen. 

 

Tips bij het kopen van een kinder shorty

Maat: Bij het uitzoeken van een kinder shorty wetsuit moet je goed kijken naar welke maat je nodig hebt. Een te kort of een te lang pak kan uiteindelijk leiden tot een niet comfortabel gevoel. Wij raden dus aan om bij langs te komen bij de Telstar Surf shop voor persoonlijk advies en een ruime keuze aan kinder wetsuits. Als je hiertoe niet in staat bent kan je ook online kinder wetsuits bestellen. Om het wat makkelijker voor je te maken zijn er maattabellen bij de producten toegevoegd.

Warmte: De warmte van een kinder neopreen pak is erg belangrijk. Drie factoren spelen hier een rol in, welke dat zijn leggen wij je verder uit. 
Het aantal milimeters geeft aan hoeveel milimeter dik het neopreen pak is. Een 5mm kinderwetsuit is vaak warmer dan een 3 of 4 mm dik wetsuit. De 5mm wetsuits kan je over het algemeen het hele jaar door gebruiken behalve in de winter.
Hoeveel lagen je kinder wetsuit heeft heeft veel invloed op hoe warm je wetsuit is. Een singlelined neopreen wetsuit is veelal warmer dan de doublelined wetsuits. Een voordeel van de doublelined wetsuits is dat ze wel sterker zijn dan de singlelined wetsuits.

Rits: Er zijn twee types rits verkrijgbaar bij de shorty wetsuits. Dit zijn de front- en de backzip kinderwetsuits. De backzip wetsuits zijn het meest gekozen, dit komt omdat je er makkelijk in en uit gaat. De frontzip wetsuits zijn populairder aan het worden doordat ze aanzienlijjk meer water en wind tegenhouden. Dit komt door de goede aansluiting van de rits en het pak.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.