Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

telstar-surfshop

telstar surfshop

WELKOM BIJ TELSTAR SURFSHOP

Van harte welkom in onze online surfshop. Telstar Surf is de specialist in windsurf, kitesurf, SUP en wakeboard. Ben je op zoek naar de beste merken? De huidige online surfshop staat vol met allerlei topmerken voor het wind- en kitesurfen. Naast een online surfshop heeft Telstar Surf ook een fysieke surfshop. De surfshop heeft een grote collectie surfmerken met grote voorraad, zodat we de meeste windsurf- en kitesurfspullen uit voorraad kunnen leveren.

Windsurf

Telstar Surf kan met trots zeggen dat het de grootste windsurfshop van Nederland is. Bij Telstar Surf kun je terecht voor o.a. zeilen, boards, masten en gieken van diverse merken als Starboard, Gaastra, , Fanatic, Unifiber en nog veel meer merken!

Shop

Kitesurf

Naast veel windsurfspullen tref je bij Telstar Surf natuurlijk ook gespecialiseerde kitesurfspullen aan. Bij Telstar Surf kun je terecht voor o.a. kites, kiteboards, barren en trapezes van diverse merken als North, Duotone, Mystic, ION, Brunotti en nog veel meer merken!

Shop

SUP, Waterski en wakeboard

Naast een groot aanbod in windsurf- en kitesurfspullen, heeft Telstar Surf ook een SUP, waterski en een wakeboard afdeling. Telstar Surf heeft o.a. SUP boards, SUP peddels, wakeboard en waterski' van merken als ION, Fanatic, Brunotti, Base, Connelly, O'Brien, Ronnix en nog veel meer merken!

Shop

Kleding

Bij Telstar Surf kun je ook terecht voor heren- en dameskleding van merken als Mystic, Billabong, O'Neill, Hurley, Brunotti en nog veel meer merken! Naast kleding kun je ook slippers, caps, zonnebrillen en tassen kopen bij Telstar Surf. 

Shop

Meet our team!

Het team van Telstar Surf bestaat uit gezellige, enthousiaste mensen die een passie hebben voor watersport. Telstar Surf heeft het voordeel dat het een eigen testcentrum heeft op een paar honderd meter afstand van de surfshop. In veel gevallen test ons team de boards, zeilen, kites en kiteboards, zodat iedere medewerker weet waar hij over praat.  

undefined

Sven 

Type kiter: Freeride kitesurfer, lekker cruisen en jumpen de lucht in.
Type windsurfer: Allround, van wave tot windfoilen

Gear: Duotone Evo & Ozone Code

"Ik vaar al mijn hele leven. Van huisuit ben ik een fanatieke windsurfer. De laatste jaren heb ik deze passie doorgezet naar het kitesurfen. Met alle windomstandigheden ben ik te vinden op het water, van een 17 meter kite tot een 8 meter kite. Daarnaast ben ik veel aan het windfoilen. Lekker cruisen over het water!"

undefined

Joshua

Type windsurfer: Slalom windsurfer, speed is alles! 
Gear: Fanatic Flacon & Duotone warp "Mijn naam is Joshua, ik heb leren varen op de Brouwersdam. Van kleinsaf aan heb ik leren windsurfen van mijn vader! Het liefst sta ik overpowerd te varen met mijn slalom materiaal. Mijn lieverings set up is de Fanatic Falcon in combinatie met de Duotone Warp 7.7. zeil dichttrekken en gaan!"
undefined

Marco

Type kiter: Allround kitesurfer. Van oldschool tricks tot unhooked freestyle en kiteloops.
Gear: Ozone Enduro & Ozone Torque


"Het liefste vaar ik met mijn 10 meter Ozone Enduro. Op de dagen dat het niet zo hard waait pak ik mijn 12 meter  kite om unhooked tricks te oefenen. Mijn favoriet is de S-bend to blind. 
Wanneer het hard waait pak ik mijn 10 kite om lekker te springen en de kite te loopen!"

undefined

Lisette

Type windsurfer: Freerider, bump & jump windsurfster!
Gear: Tabou Gaastra"
Het liefste vaar ik met een harde wind. Ik pak dan mijn favoriete zeil, m'n 4.7 Gaastra zeil in combinatie met mijn Tabou Pocket board. Ik heb er veel windsurf uren opzitten. Ik heb veel ervaring opgedaan in het buitenland waar ik veel uren heb gemaakt. Naast slalom ben ik nu fanatiek aan het waven."

undefined

Jeroen

Type kiter: Freeride kiter. 
Gear: Ozone Enduro & Ozone Torque


"Sinds kitesurfen in upcoming was stond ik al op het water! Dit begon met de tweelines kites. In al die jaren heb ik veel ontwikkeling meegemaakt en zijn de huige kites echt super! Het liefst vaar ik met mijn 10 meter kite op een twintip boardje, al ben ik ook fanatiek aan het foilen de laatste jaren.  Het grootste voordeel is dat ik hierdoor mijn windbereik uitbereid en maximaal veel uren op het water kan staan."

undefined

Dillen

Type windsurfer: Allround windsurfer. Freeracer, bump & jump.
Gear: Freek Severne zeilen. Starboard & Severne boards

'Ik vaar het liefste met mijn 4.8 Freek Severne zeil, met windkracht 5 of meer, want springen vind ik het vetst! Voor de minder harde dagen heb ik ook een Starboard Atom 120L liggen om lekker te cruisen op het water."


undefined

Iwan

Type windsurfer: Freestyle
Gear: JP freestyle & Severne"Je zult mij ongetwijfeld hebben zien rondlopen bij Telstar Surf. Mijn passie gaat uit naar vlak water. Mijn home spot is ook zeer Strand Horst. De dagen dat het waait probeer ik optimaal te benutten op het water. Mijn lievelingstrick is de spock. Als ik windsurf geniet ik er enorm van."

undefined

Roel

Type windsurfer: Allround windsurfer! Van freestyle tot slalom.
Gear:  Tabou Twister & Loft Airscape

"Ik heb een aantal jaar op Curaçao gewoond, waar ik veel windsurf uren heb gemaakt en ook veel les heb gegeven. De laatste tijd ben ik aan het experimenteren met freestyle, voorheen deed ik altijd aan slalom. Ik vaar het liefste met een knoopje of 20, met mijn favoriete 4.8 Loft Airscape zeil."

undefined

Björn

Type windsurfer: Speed windsurfer.
Gear: Fanatic, Ka Sails & Tribal


"No wind, no flat water, no speed sailing, no future."


undefined

ard

undefined

Gerard

undefined

Marc

waarom een bezoekje brengen aan de surfshop?

  1. Grote windsurf- en kitesurfafdeling, waarbij de medewerkers een zeer hoge kennis hebben van de laatste ontwikkelingen. 
  2. Vrijwel alle topmerken van het wind- en kitesurfen zijn opgetuigd gepresenteerd. 
  3. Ervaren medewerkers in de surfshop. 
  4. Grote voorraad van diverse merken. 
  5. Mogelijkheid om je kitesurfspullen in te ruilen. 
  6. Afdeling met waterski en wakeboardspullen.  
  7. Grote collectie surfkleding o.a. Mystic, Quicksilver, Billabong, O'Neill, ION, Reef, Olukai, etc. 
  8. Gratis parkeergelegenheid en makkelijk bereikbaar via de A28. 
  9. In het hoogseizoen kun je 7 dagen per week in de shop terecht voor je windsurf en kitesurf spullen. 
  10. 4 keer per jaar is er een inruilbeurs voor je kitesurf- en windsurfspullen.  
Belangrijk! Online bestellingen proberen wij op werkdagen binnen 24 uur bij u thuis af te leveren. Houdt er s.v.p. rekening mee dat grote artikelen (boards, masten, zeilen, gieken) een langere levertijd kunnen hebben. Wij bieden overigens ook de mogelijkheid om online aankopen op te halen in de surfshop op Strand Horst. De verzendkosten komen dan natuurlijk te vervallen. 

virtuele rondleiding

Net als bij Google Streetview kun je de surfshop bekijken (vergeet ook niet even boven in de surfshop te kijken.) De surfshop is hier ingericht van een aantal jaar geleden. Ben je benieuwd hoe onze surfshop er nu uitziet? Breng een bezoekje aan onze surfshop! Zien en voelen is net een beetje anders dan een internetpagina.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.