Wave SUP

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wave SUP Board kopen

Wavesup of Surfsup. Dezelfde naam voor dezelfde soort SUP. Met een Wave SUP kan je goed uit de voeten in de golven. In de regel zijn deze Stand Up Paddle boards gemakkelijk te herkennen. Surf SUP’s zijn namelijk korter en breder in verhouding. De maximale breedte van het board ligt relatief ver naar voren, waardoor het board gemakkelijk instuurt in de bocht. Door de relatief smallere achterkant wordt dit effect versterkt.

Wave SUP’s hebben veel scoop rocker (kromming), waardoor ze ook extra wendbaarheid krijgen. De hoeveelheid scoop zorgt ervoor dat je gemakkelijk door de golven prikt met de SUP. Het grote voordeel van extreme wendbaarheid laat zich raden; een nadeel is dat de SUP moeilijker rechtdoor peddelt. Per persoon zal er naar een juiste mix gezocht moeten worden in de combinatie van wendbaarheid, stabiliteit, volume en glide. Je ervaring, soorten golven, gewicht en wensen hebben zeer veel effect op de uiteindelijke keuze voor het board.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.