Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Wave SUP

Wave SUP Board kopen

Ben jij op zoek naar een SUP om lekker in de golfen mee te spelen? Check dan de Wave SUP's. Met een wave SUP board kun je goed uit de voeten in de golven. Twijfel je of een Wave SUP bij jouw past? Hieronder zullen wij jou helpen met het maken van de juiste keuze!

De shape van een Wave SUP

De vorm van een Wave SUP is makkelijk te herkennen aan zijn korte en brede verhouding. De maximale breedte van het board ligt relatief ver naar voren, waardoor het board gemakkelijk instuurt in de bocht. Door de relatief smallere achterkant wordt dit effect versterkt. Ideaal om lekker in de golven te spelen. Is een hard wave board te lastig om mee te nemen? Dan zijn er uiteraard ook opblaasbare wave SUP boards verkrijgbaar.
Wave SUP boards hebben veel scoop rocker (kromming), waardoor ze extra wendbaar zijn ten opzichte van andere boards. De hoeveelheid scoop zorgt ervoor dat je gemakkelijk door de branding vaart. Het grote voordeel van extreme wendbaarheid laat zich raden; een nadeel is dat de SUP moeilijker rechtdoor peddelt, niet geschikt om kilometers achter elkaar te suppen. Per persoon zal er naar een juiste mix gezocht moeten worden in de combinatie van wendbaarheid, stabiliteit, volume en glide. Je ervaring, soorten golven, gewicht en wensen hebben zeer veel effect op de uiteindelijke keuze voor het board.

Merken Wave SUP board

Bij Telstar Surf bieden wij veel verschillende merken Wave SUP boards aan. Zo bieden wij de merken; Starboard, Fanatic & Naish aan. Merken die zich al jaren in de SUP wereld bevinden en ieder jaar de SUP's weten te innoveren. 

Wave SUP board advies bij Telstar Surf

Twijfel je nog steeds of een Wave SUP board bij jouw past? Of heb je een andere vraag waarmee jij zit? De medewerkers van Telstar Surf staan voor jouw klaar. Neem telefonisch contact met ons op, stuur ons een e-mail of kom langs in onze surfshop. 

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 10'2" x 32" Wedge StarL
  Starboard 10'2" x 32" Wedge StarL
  € 1.699,00
  Starboard
 2. 10'0"x34" Whopper ASAP
  Starboard 10'0"x34" Whopper ASAP
  € 1.249,00
  Starboard
 3. 9'5"x33" Whopper ASAP
  Starboard 9'5"x33" Whopper ASAP
  € 1.249,00
  Starboard
 4. 5100110127_1.jpg
  JP Australia Fusion SOFT DECK
  € 1.349,00
  JP Australia
 5. 5100110115_1.jpg
  JP Australia Surf Wide
  € 1.599,00
  JP Australia
 6. 5100110106_1.jpg
  Fanatic Stubby
  € 1.499,00
  Fanatic

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.