BESTELLEN EN BEZORGEN

Bestellen en bezorgen

Bestellingen die wij voor 15:00 uur ontvangen, proberen wij dezelfde dag nog te versturen. Dan ontvang je de bestelling hoogstwaarschijnlijk de volgende dag via UPS. Helaas kunnen we geen garantie geven dat het pakket de volgende dag aankomt. Door externe factoren lopen de pakketten soms vertraging op.

Wij laten al onze pakketten bezorgen door UPS. Het kan zijn dat grote pakketten (> 1,5 meter) een langere bezorgtijd hebben, het is verstandig om hier rekening mee te houden.

Dropshipment artikelen komen direct vanuit onze leveranciers naar je toe. Houd er rekening mee dat dit regelmatig langer duurt dan artikelen die uit onze eigen winkel geleverd worden.

Afhalen bij de surfshop

Woon je in de buurt van de surfshop, of kom je toch een keer langs om te surfen? Dan is ophalen in onze winkel misschien nog interessanter. Het grote voordeel is dat je geen verzendkosten betaalt. Daarnaast krijg je in de surfshop extra toelichting van onze medewerkers onder het genot van een lekkere kop koffie.

Verzendkosten

Onderstaande tabel is geldig voor Nederland, België en Luxemburg.

< € 49,95  € 3.95
> € 49,95 Gratis
Masten € 9.95
Zeilen € 9.95
Gieken € 9.95
Windsurfboards   € 24.95
Wingboards € 24.95
Harde SUPS € 149.95

 

Bekijk hier het complete overzicht voor alle (internationale) verzendkosten.

Dropshipment artikelen 

De artikelen die zijn aangegeven met 'vanuit de leverancier' zijn (tijdelijk) niet verkrijgbaar in onze fysieke surfshop. Online zijn deze artikelen wel te bestellen. Bij bestelling wordt het artikel direct via de leverancier naar jouw ontvangstadres gestuurd. Heb je meerdere artikelen besteld? Dan is het mogelijk dat je de artikelen apart geleverd krijgt. Voor dropshipment artikelen hoef je geen rekening te houden met extra verzendkosten. Het kan wél zijn dat de levertijd iets langer is. Sommige artikelen komen namelijk uit het buitenland.

Vragen of advies nodig?

Voor vragen of advies mail naar klantenservice@telstarsurf.nl of bel +31-341-553320