WindSUP

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

WindSUP Board kopen

Met een WindSUP (ook wel windsurfSUP genoemd) kan je naast het peddelen ook fantastisch windsurfen. Voor veel gebruikers is een WindSUP ten opzichte van een echt windsurfboard ideaal door zijn lengte. Bij ons in de surfshop zie je tegenwoordig alleen nog korte, brede windsurfboards. Dit soort boards zijn leuk op de momenten dat je bij voldoende wind planeert. In 'non-planing' situaties is een kort, breed windsurfboard enorm in het nadeel. Een breed board legt het namelijk af tegen een lange en smalle WindSUP, wanneer het moet glijden door het water. Het glijden door het water is veel het geval bij beginnende windsurfers, of familiegebruik. Juist de lange en smallere windsup is een meester in 'non-planing' omstandigheden. De combinatie van suppen en windsurfen bij lichte windomstandigheden (tot +/- windkracht 4) is ideaal. 

WindsurfSUPs zijn te koop met een zwaard of een centerfin. Beide oplossingen hebben uiteindelijk hetzelfde effect. De WindSUP is overigens ook als inflatable versie verkrijgbaar. Dit werkt ook bij lichte windomstandigheden perfect. 

Wij hebben de volgende merken in ons assortiment:

    • Fanatic
    • Naish
    • Starboard
    • JP Australia
    • Red Paddle

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.