undefined

                                        Top 5 cadeau tips

1. SURFEARS

De Surf Ears 3.0 zijn voor alle windsurfers en kitesurfers een goed cadeau. De surfears houden water buiten en laten geluiden juist weer in. Dit is erg handig omdat je hiermee voorkomt dat je een surfersoor krijgt. Een surfersoor ontstaat wanneer je gehoorgang veel blootgesteld wordt aan koud water en wind. Dit is iets wat je liever wilt voorkomen, aangezien het gevolgen kan geven zoals gehoorverlies en oorontstekingen. Kortom de surfears zijn zeker een aanrader!

Ga naar product

2. ION Poncho 

Wat ook zeker niet kan ontbreken in de kledingkast van een windsurfer of kitesurfer is een poncho. We hebben het allemaal wel eens meegemaakt, je wilt je omkleden nadat je van het water komt, maar waar? Nou met een poncho hoef je jezelf niet meer achter een autodeur of handdoek te verschuilen en kun je je gemakkelijk omkleden in je ruime poncho. Nog een voordeel van deze poncho is dat het lekker warm zit en is gemaakt van badstof. Dus tijdens het omkleden wordt je ook gelijk een stuk droger! ; )

Zodra je een poncho aanschaft kan ik je bijna garanderen dat het je nieuwe badjas voor thuis wordt!

Ga naar product

3. Keysafe unifeber

Deze handige tool is voor zowel kitesurfers als windsurfers superhandig. Tijdens het surfen kun je natuurlijk al je spullen lekker in de auto laten liggen, maar waar laat je nou precies de autosleutel? Nou daar is de Keysafe van Unifeber voor. Je kunt je autosleutel opbergen in het slot en vervolgens het slot onderaan je auto vastklikken. Door de persoonlijke code kan niemand behalve jij bij je autosleutel komen. Hierdoor hoef je niet met je autosleutel het water op en hoef je je autosleutel ook niet op onhandige plekken te verstoppen.

Voor de auto's die met keyless entry opengaan is het wel handig om te weten wat de afstand daarvoor is bij jou auto. Anders kun je het slot beter niet vastmaken aan je auto.


Ga naar product

4. UNIFIBER Wetsuit carry bag

De Unifiber wetsuit carry bag is een geweldige oplossing voor windsurfers en kitesurfers die na een surfsessie geen nat wetsuit in hun auto willen leggen. De binnenkant van de carry bag is gemaakt van een vochtbestendig zeildoek waardoor al het vocht in de tas blijft en niet in je auto. Wat heel handig is aan deze carry bag is dat het een dubbele functie heeft want je kunt het ook nog eens kunt gebruiken als omkleedmat!

Ga naar product

5. ION claw gloves 3/2


Voor de koud weer wind- of kitesurfers zijn handschoentjes altijd perfect! Deze handschoenen van ION zijn extra fijn omdat ze al voorgevormd zijn. Dit zorgt ervoor dat je minder kracht hoeft te zetten om je giek of bar vast te houden. De handschoenen zijn 3mm dik en de naden zijn dicht gelijmd, dit zorgt ervoor dat de handschoenen bijna helemaal waterdicht zijn en dus extra warm!

Ga naar product

Cadeautips

Natuurlijk hebben we naast deze mooie top 5 nog meer cadeautips. Op onze pagina cadeau tips hebben we allemaal artikelen om zowel aan windsurfers als kitesurfers cadeau te geven. Zo weet je zeker dat je met een goed cadeautje komt aanzetten!Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.