Hyperlite

Producten 1-24 van 54

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 54

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hyperlite

Met meer dan 27 jaar ervaring binnen de wakeboarding heeft Hyperlite een vertrouwde en hoogwaardige kwaliteit. Samen met de team riders en supporters heeft Hyperlite een grote reeks aan Wakeboards, bindingen, wakesurf en vesten welke te koop zijn bij Telstar Surf.

Hyperlite Wakeboards

Hyperlite maakt zowel twintip boards voor achter de kabel als voor achter de boot. Het blangrijkje verschil tussen de boards achter de boot en de kabel is de shape en de onderkant van het board. Een kabelbaan is veelal voorzien van obstakels. Om de obstakels op te kunnen is het van belang dat het wakeboard te varen is zonder vinnen en hebben minder diepe channels. Ook de bodem is voorzien een slider base. Hierdoor slijt de onderkant van het board minder snel en kunnen de obstakels niet stuk gemaakt worden. Wakeboards voor achter de boot zijn veelal erg stijf, hebben channels en vaar je vaak met vinnen.

Hyperlite Wakesurf boards

Wakesurfen is in het kort gezegd golfsurfen zoals op zee. Je gebruikt de hekgolf die de boot produceert. Hierdoor kan je eindeloos achter de hekgolf surfen. Het grote voordeel is dat er altijd een golf is waarop je kunt varen. De wakesurf boards zijn kleiner dan normale surfplanken. De boards zijn hierdoor sneller en wendbaarder.

Hyperlite bindingen

Hyperlite is sinds 7 seizoenen geleden veranderd van boot systeem. Zo hebben zij System Binding geïntroduceerd. Dit is vergelijkbaar met snowboard bindingen. Na een val eenvoudig je schoenen los klikken en niet meer met de blote voeten over het strand hoeven te lopen. Het zorgt voor de ultieme vrijheid. Echter is het allemaal wel persoonlijk. De één kiest liever voor vaste schoenen dan de ander.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.