Ronix

RONIX WAKEBOARDS

Ronix is één van de meest toonaangevende merken in de wakeboard scéne. De Ronix wakeboards zijn stuk voor stuk ontworpen voor de maximale prestatie, waarbij shape en gewicht van het wakeboard een belangrijke rol spelen.

Het Amerikaanse wakeboardmerk ziet er altijd net even toffer uit dan de andere merken, en zijn altijd een stap verder in de ontwikkeling. Naast de Ronix wakeboards is er ook veel aandacht voor de boots.

Ronix wakeboardboots zijn extreem licht en zitten als een blok aan je been. Hierdoor zijn Ronix boots zeer direct, maar voelen ook nog comfortabel aan. De wakeboardboots kenmerken zich door een perfecte pasvorm en demping.

Naast de wakeboards en boots brengt het wakeboardmerk natuurlijk meer artikelen in het assortiment. De hele wakeboard collectie is door en voor wakeboarders gemaakt, wat overal in terug te vinden is. Benieuwd naar wat TelstarSurf nog meer te bieden heeft? Bezoek dan ook eens het aanbod van Mystic en Fanatic online op Telstarsurf.nl.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.