Tribal

Tribal windsurf vin

De Tribal vinnen lijn bestaat nog niet zo lang. In 2013 is Tribal opgericht door twee bekende ontwerpers binnen de windsurfwereld. Samen zijn zij om de tekentafel gaan zitten om een nieuwe premium windsurf vin te ontwikkelen. Hierbij staan de uitmuntende prestaties en het plezier voorop. Alle Tribal modellen en maten zijn bij Telstar Surf beschikbaar.

Tribal vin

Tribal maakt voor iedere type rider verschillende vinnen. De vin wordt geproduceerd in Europa met behulp van CNC-machines. De Tribal vinnen zijn hierdoor geoptimaliseerd voor prestaties en hoge mate van controle.

Tribal Weed Speed

Een bekende vin die wij veelal bij Telstar Surf verkopen zijn de wier vinnen. In de zomermaanden ligt er veel wier op Strand Horst. Het grote nadeel van het wier is dat de surf prestaties achteruitgaan. Je kunt niet meer zo snel planeren? Terwijl dat je lekker aan het varen bent breekt het board in ene uit (spin out)? Het voelt niet meer zoals je normaal gesproken gewend bent. Dit komt letterlijk omdat het wier blijft hangen achter je vin. Hierdoor merk je dat je niet lekker meer kunt varen. Om het wier te voorkomen hebben we bij Telstar Surf verschillende wiervinnen te koop. De wiervinnen hebben een andere shape waardoor het meeste wier, wat tegen de vin aankomt eraf zal glijden. Let er wel op, de prestaties van een wiervin zullen altijd minder zijn dan je originele vin. Echter kan er van alle wiervinnen maar één de beste zijn. Dat is de Tribal Weed Speed vin. De Weed Speed van Tribal is een echte uitblinker. De meeste slalom riders varen met deze vin. De prestaties blijven uitstekend terwijl je geen last meer hebt van het wier.

Tribal MK1

Ook binnen de slalom wereld doet Tribal het uitstekend. Ben je opzoek naar die ene vin, voor de juiste snelheid en controle? Kijk dan naar de Tribal MK1.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.