Duotone

Duotone

Producten 49-72 van 284

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 49-72 van 284

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

DUOTONE WINDSURFING EN KITESURFING

Vanaf de zomer 2018 bestaat het nieuwe merk Duotone. Het merk is ontstaan nadat het bedrijf Boards & More afstand heeft gedaan van North Windsurfing en North kiteboarding. Beide merken waren jaren lang gevestigde namen in de surfwereld, maar worden sinds de zomer van 2018 niet meer ontwikkeld door Boards & More.

Duotone is feitelijk een nieuw merk, maar kent nog verdacht veel trekjes van de merken North windsurfing en North kiteboarding.

Duotone Kitesurfing

O.a. zijn de modelnamen overgenomen uit de collectie van North kiteboarding. Modellen als de Duotone Rebel, Duotone Evo, etc zullen de meeste vast en zeker niet onbekend voorkomen. Naast de bekende modelnamen kent Duotone kiteboarding ook de hoogwaardige kwaltiteit waar het eerder beroemd om was.

Duotone windsurfing

De windsurf collectie heeft ook namen gekregen die bekend zullen klinken. Voorbeelden hiervan zijn de Duootone Warp, Duotone S-Type, etc. Net als bij Duotone kiteboarding tref je de bekende kwaliteit aan.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.