F-One

Producten 1-24 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

F-ONE KITES EN KITEBOARDS

F-one is de "bedenker" van de nieuwe generatie Delta-Shape kites. De Fransman Raphael Salles is een oud windsurfer die in 1994 begonnen is met zijn eigen merk F-one windsurfing. Na 2 jaar staat hij al op een kiteboard en laat hij zich door 1 van de eerste kites voortrekken over het water. In 1997 start hij met het maken van de eerste F-one kiteboards. In 2002 komen de eerste F-one tubekites ook op de markt. De kite en kiteboard lijn breidt zich uit en het aantal kitesurf winkels en distrubuteurs nemen toe.

In 2008 verschijnt de eerste Bandit kite van F-one. Dit is een nieuw type kite welke de naam "Delta-Shape" draagt vanwege zijn vorm. Deze nieuwe Delta-Shape Bandit kite van F-one is relatief rond van vorm waardoor de kite extreem stabiel aanvoelt en erg makkelijk waterstart. Dit draagt er aan bij dat de kitesurf sport veiliger en toegankelijker is geworden.

De nieuwe Bandit 2018 van F-one ligt nog maar net in de kiteshops. De leading edge is minder dik en het gewicht van de kite is naar beneden gebracht. Hierdoor is de kite sneller en directer geworden in zijn stuurgedrag. De De kite is nu ook geweldig voor de meest ervaren kiteboarders. Elke kitesurfer die een geweldige all-round kite met prestaties zoekt is bij F-one met de Bandit 6 aan het juiste adres. De bijhorende F-one Monolith bar is geproduceerd uit 1 stuk waardoor de bar erg licht blijft en buitengewoon sterk is.

De F-one kiteboard range is de laatste jaren flink onder handen genomen. De F-one Trax is het meest geavanceerde freestyle en freeride kiteboard in de kiteboard range. Dit board wordt gevolgt door de F-one TX welke meer toegankelijk is door een lagere prijs en optimale controle. Voor de freestyle kiteboarder is er dan nog de Acid. De F-one Acid geeft maximale pop en vaart los op het water om elke trick van de ervaren freestyle kiteboarder aan te kunnen.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.