Hurley

Hurley

HURLEY KLEDING

Het merk Hurley is ontstaan vanuit een liefde voor de golven van de zee. Hurley is in Zuid-Californië begonnen met het produceren van surfboards. De enthousiasme rondom het design van de surfboard van Hurley, deed Bob Hurley (de grootmeester) doen besluiten zijn vak uit te breiden met een kledingmerk. Dit deed hij in 1988 en het was direct een succes: modieuze kleding geïnspireerd op surfen, sneeuw, skaten, muziek, kunst en vrijheid.

Hurley voor een SURFY UITSTRALING

Door de oorsprong vanuit het surfen viel de Hurley kleding wereldwijd in de smaak. De relaxte strandstijl en de natuurlijke kleuren en prints van de Hurley kleding brachten een nieuwe surfy stijl, die vele surfers en boarders aanspreekt. Het dragen van Hurley kleding zegt iets over je persoonlijkheid en levenstijl. Hurley staat bekend om hun kwalitatieve jassen, truien, shirts en zwemkleding.

HURLEY KLEDING KOPEN

Bij Telstar Surf koop je je Hurley kleding snel en veilig online. Je ontvangt je bestelling gratis vanaf een besteding van € 50,00, dus bestel nu je Hurley kleding via onze webshop.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.