JP Australia

Producten 1-24 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

JP AUSTRALIA WINDSURFBOARDS

Jason Polakow was één van de radicaalste windsurfers die er is geweest. O.a. op Jaws zijn er bizarre films gemaakt in de meest bizarre golven. Jason Polakow kreeg van zijn sponsor F2 destijds de mogelijkheid om een eigen boardlijn te ontwikkelen. Deze windsurfboards werden zeer populair en waren bijna niet aan te slepen. Enig moment is Jason bij F2 weggegaan met als doel een eigen merk te produceren. Vanaf dat moment is JP-Australia tot op heden één van de populairste windsurfmerken en is onderdeel van de grote Prydegroup.

Kenmerkend van alle JP boards is dat ze zich relatief gemakkelijk laten varen, terwijl er een ongekende performance in zit. Dit is mede te danken aan Werner Gnigler, die ook jarenlang een succesvolle shaper was van F2 boards.

JP Australia online shop

Als je geschikte surf spullen van het merk JP Australia hebt weten te vinden, bestel dan eenvoudig in de online shop van Telstar Surf. Heb je nog vragen of wil je professioneel advies? Neem contact met ons op.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.