Mystic wetsuits

mystic wetsuits

Mystic WETSUITS BIJ TELSTAR SURF

Ben je op zoek naar een wetsuit van het merk Mystic? Bij Telstar Surf heb je keuze uit het grootste aanbod Mystic wetsuits. Mystic richt zich al jaren lang op de kite- en windsurf industrie met maar één doel, de gebruiker de beste ondersteuning bieden in de meest extreme condities. Mede door de feedback van teamriders zoals Ruben Lenten, Jesse Richman en Nick Jacobsen heeft Mystic de producten weten te verbeteren waardoor de rider het maximale uit zijn of haar sessie kan halen. Hierdoor is Mystic super populair geworden en niet meer uit de kite- en windsurf scene te denken!


mystic heren wetsuits

Mystic heren wetsuits zijn er in verschillende soorten en maten. Populaire Mystic surfpakken zijn onder andere de Star, Majestic, Stone en Marshall. De Mystic Star wetsuits hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding en daardoor geschikt voor iedereen die een goed wetsuit zoekt voor een mooie prijs. De Mystic Majestic is prijziger maar dit zie je ook terug in de kwaliteit. De Mystic Majestic wordt gemaakt van een betere kwaliteit neopreen. Het flexibele neopreen zorgt ervoor dat de Mystic Majestic beter aansluit, hoe flexibeler het hoe lekkerder het wetsuit aanvoelt. Immers zorgt een betere aansluiting van het surfpak voor meer warmte. Verder zijn de Mystic Stone en Mystic Marshall de wetsuits die er een beetje tussen in zitten. De Mystic Stone wordt vooral gewaardeerd door zijn stoere uiterlijk.


mystic Dames wetsuits

De Mystic dames wetsuits zijn er in verschillende varianten en soorten zoals de Star, Diva en Dutchess. De Mystic Star wetsuits hebben een erg goede prijs/kwaliteit verhouding en daardoor geschikt voor iedereen die een goed surfpak zoekt voor een mooie prijs. De Mystic Dutchess speciaal ontworpen voor Nederlandse omstandigheden, verder is de kleur combinatie super gaaf en daarnaast ook opvallend. De Mystic Diva bevindt zich in het hogere segment van de Mystic dames wetsuits doordat hij warm, flexibel is en daarnaast een vette look heeft gekregen.


mystic kinder wetsuits

De Mystic kinder wetsuits vallen allemaal onder de Star serie. Deze wetsuitlijn beschikt over een goede kwaliteit voor een klein budget, dit is ook wel nodig omdat kinderen vaak snel groeien en dus om de zoveel tijd een nieuw surfpak nodig hebben. Om de prijs zo laag mogelijk te houden heeft Mystic gekozen voor een basic ontwerp waarmee de kinderen met veel plezier op het water kunnen staan.

WAAR MOET JE OP LETTEN BIJ HET KOPEN VAN EEN WETSUIT?

Mystic beschikt over veel wetsuits in allerlei soorten en maten. Vaar je veelal in de winter, dan kan je het beste kijken naar een wetsuit met de dikte van 5 of 6mm. Voor het varen in de zomer heeft Mystic ook een aantal shorty's liggen. Daarnaast kan je kiezen tussen front- of backzip, de wijze waarop de naden zijn gestikt en de dikte. Hierdoor is het aanbod enorm geworden en zie je overal ter wereld wel een Mystic surfpak voorbij komen. Vind je het lastig om een keuze te maken welke het beste bij jou past? Of weet je totaal niet waar je moet beginnen met zoeken? Bekijk dan onze wetsuit keuze hulp, hier helpen wij jou bij het uitzoeken van de geschikte wetsuit en / of shorty.


TYPE mystic wetsuits

Mystic beschik over verschillende heren, dames en kinder wetsuits die allemaal hun eigen kenmerken hebben. De verschillen zitten hem veelal in prijs, warmte en flexibiliteit. De belangrijkste verschillen hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

MSYTIC MAJESTIC
De Mystic Majestic wetsuits zijn de beste als het gaat om kwaliteit, warmte en flexibiliteit. Hierdoor zal comfort en plezier op het water ongelimiteerd zijn.

  • M-Flex 2.0        - Flexibiliteit en warmte om het maximale uit je sessie te halen.
  • Polar voering   - Isolerend en warm om comfortabel op het water te staan.
MSYTIC STAR
De Mystic Star wetsuits zijn betaalbaar en beschikken over een goede kwaliteit, alles wat je nodig hebt voor een mooie prijs!

  • Polar voering   - Isolerend en warm om comfortabel op het water te staan.

MYSTIC STONE

De Mystic Stone wetsuits zijn de middenklasse van Mystic die voldoende warmte, flexibiliteit en comfort bieden in combinatie met een vette look. Ideaal voor de wind- of kitesurfer die wilt opvallen tussen alle anderen.

MYSTIC MARSHALL
De Mystic Marshall wetsuits behoren net zoals de Mystic Stone's tot de middenklasse, maar dan net wat goedkoper en dus zeer geschikt voor de wind- of kitesurfer die naar een allround wetsuit opzoek is.

MYSTIC DIVA

De Mystic Diva wetsuits zijn super warm en flexibel om de beste tijd op het water te kunnen garanderen onder alle omstandigheden.

  • M-Flex 2.0        - Flexibiliteit en warmte om het maximale uit je sessie te halen.
  • Stretchtape      - Waterdichte tape die samen met de GBS naden het water tegenhouden.

MYSTIC DUTCHES
De Mystic Dutchess combineert top kwaliteit met goede features voor in de Nederlandse omstandigheden waardoor je elke sessie met een glimlach afsluit.

  • Polar voering   - Isolerend en warm om comfortabel op het water te staan.
  • Aquaflush         - Waterafvoersysteem rondom de enkels.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.