Naish

Producten 1-24 van 149

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 149

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

NAISH KITESURFING EN WINDSURFING

Good old Robby Naish is geboren op 23 april 1963 in La Jolla, San Diego, Californië. Robby Naish is één van de eerste topwindsurfers sinds het bestaan van het windsurfen met een langdurige internationale faam in de sport.

Op jonge leeftijd verhuisde het gezin Naish van California naar Kailua op het Hawaiiaanse eiland Oahu. De vader van Robby, Rick Naish was een wedstrijd surfer en surfboard shaper. Op 11 jarige leeftijd begon de jonge Robby Naish aan de nieuwe populaire windsurfsport en behaalde twee jaar later op dertienjarige leeftijd zijn 1ste World cup titel. Sinds die tijd heeft Robby Naish alles gewonnen in de windsurfsport wat er maar te winnen valt. Daarbij werd hij o.a. beroemd om zijn tabletops en forwardloops. In de jaren negentig ontwikkelde zich op Hawaii het kitesurfen. Als allround sportman op het water wist Robby Naish ook enkele wereldtitels in het kitesurfen te winnen.

NAISH FILOSOFIE

Als je ooit op Robby's homespot Maui bent geweest begint je door te dringen waar het surf en kitemerk gegarandeerd voor staat: duurzaamheid! In de bizarre omstandigheden op Maui moeten surfspullen overleven. Naish surfspullen zijn gemaakt om deze omstandigeheden te overleven. Naast duurzaamheid is alles ook afgestemd op controle. De omstandigheden zijn soms lastig, dus daarom is controle over je surfspullen een absolute must. Robby Naish zal deze filisofie altijd blijven nastreven, totdat hij zelf ophoudt met surfen.

NAISH KITESURFING

Robby Naish was één van de eersten die op Maui doorhad dat kitesurfen een big thing zou worden. Voor hem was het een goede reden om volledig te focussen op de kitesurfspullen van Naish, want hij had voor ogen om één van de grootste kitesurfmerken te worden. Net als bij Naish windsurfing volgt hij een vaste koers wat rust op duurzaamheid. Ook bij Naish kitesurfing speelt zijn achtertuin 'Maui' een grote rol in het hele R&D traject.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.