Neilpryde

Producten 1-24 van 61

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 61

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

NEILPRYDE Windsurfzeilen

NeilPryde startte in 1970 met de productie van zeilen voor de botenindustrie. NeilPryde was in die tijd één van de grootste leveranciers ter wereld met enorme klanten in de zeilsport.

In het midden van de jaren zeventig kelderde de zeilsport enorm, maar had NeilPryde het geluk dat het windsurfen enorm in opkomst kwam. Het was logisch dat producenten uit de zeilsport zich stortten op het windsurfen, want dat begon te groeien tot een enorme omvang. Tussen 1977 en 1988 heeft het windsurfbedrijf te maken gehad met enorme hoogtepunten en dieptepunten in de windsurfsport.

NeilPryde is met enkele andere windsurfmerken in staat gebleken om te overleven. Mede door de productie te verhuizen naar Hongkong is cruciaal gebleken in deze strijd. Daarnaast heeft NeilPryde altijd de gedrevenheid gehad om koploper te zijn in de ontwikkelingen in de windsurfsport.

NeilPryde windsurfgear

Alle NeilPryde windsurfgear kennen hun oorsprong op Maui. In de extreme omstandigheden van Maui is een testteam dagelijks bezig met de ontwikkelingen van de producten. Alle dagen is het R&D team in staat om zeilen te wijzigen die dan dezelfde dag weer getest kunnen worden op het water. Naast het test team op Maui heeft Neilpryde een zeer uitgebreid team draaien in de PWA, waardoor er extra informatie doorgegeven kan worden aan de designers van NeilPryde. Benieuwd naar andere topmerken? Bezoek dan de webshop van Telstar Surf, dé surf- en kitespecialist en bekijk het aanbod onze andere merken online.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.