North Kiteboarding

North Kiteboarding

North kiteboarding is terug van weg geweest. Na een jaar zijn ze weer terug van weggeweest. Met een nieuw bedrijfsbeleid en compleet nieuwe producten lanceren zij ook dit jaar weer geweldige producten. Opzoek naar één van die producten? Neem dan een kijkje in onze webshop of kom langs bij TelstarSurf.

North Kites

North is van alle markten thuis. Van beginnende tot zeer gevorderde kiters. North produceert kites waarmee iedereen weg kan komen en waar iedereen zich in kan vinden. Van wave kites tot freeride en big air, North heeft voor ieder wat wils. De meest bekende kites zijn de freeride kites. De kite waarmee je als beginner of gevorderde super mee kan kite. Van lekker heen en weer varen tot lekker hoog boosten of een keer een unhooked trick doen. Het kan allemaal met de North allround kites. Ben je opzoek naar een wave kite of juist meer een kite waarmee je maximaal kunt uithaken? Kijk dan naar het North kiteboarding assortiment.

North Kiteboards

Naast het feit dat North zich heeft verdiept in het ontwikkelen en ontwerpen van nieuwe kites, hebben ze ook niet stil gezeten als het gaat om de nieuwe North kiteboards. De boards die North veelal maakt zijn verschillend van twintip of directional boards. De twintip boards zijn afgewerkt zoals we van North gewend zijn. De vaareigenschappen, kwaliteit en het design is van hoge kwaliteit. Dit kun je terug zien op het water.
Ook dit jaar heeft North kiteboarding meerdere twintipboards uitgebracht, van freeride, freestyle, allround tot wakestyle categorie. Daarnaast niet te vergeten de directional boards. Voor de alles kunner in de golven tot de stapless freestyle koning. North is op het water van alle markten thuis.

North Foils

Het foilen begint steeds meer terrein te winnen binnen de kitesurfwereld. Op de wind stille dagen geeft foilen een uitstekende mogelijkheid om over het water te knallen. North heeft daarom ook een breed assortiment wat betreft foil en foilboards. Met de verschillende setups zorgen ook zij ervoor dat je met een paar knopen al lekker kunt varen.

North Accesoiressen

Naast de North kites, boards en foils heeft North ook accessoires uitgebracht. Denk hierbij aan onder andere North pads en boots. Deze pads zijn uitgebracht en designed om precies aan te sluiten aan de voet. Ben je benieuwd naar de overige producten van North? Neem een kijkje op de webshop van TelstarSurf, of kom langs in de winkel.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.