North Kiteboarding

North Kiteboarding

NORTH KITEBOARDING

North Kiteboarding is ontstaan vanuit het jarenlange succes van North windsurfing. Innovatie en kwaliteit staan bij North altijd centraal, en dat is bij North kiteboarding niet anders. Dit kwaliteitsmerk in het kitesurfen is ondertussen uitgegroeid tot het grootste kitesurfmerk van dit moment. North Kiteboarding is toonaangevend in de kites, kiteboards en de barren.

Kites

Het assortiment van Northkiteboarding is zeer breed, waardoor er voor iedere kitesurfer een juiste keuze te maken is. Freestyle & Freeride: North Evo Wakestyle & Freestyle: North Vegas Freeride: North Rebel Wave & Freestyle: North Dice Lightwind Freeride: North Juice Wave & Freeride: North Neo Race: North Dyno

Kitebar

Al jaren lang weet je bij een Northkitebar dat je absolute veiligheid hebt. Tijdens de jarenlange ontwikkeling van de Northbar heeft dit onderwerp altijd de hoogste aandacht gehad. Tot op de dag van vandaag is er geen veiligere kitesurfbar te koop dan de NKB bar.

Kiteboard

North heeft al jaren een hele reeks succesvolle boards. Met name kiteboards als de X-ride en Jaime zijn ondertussen een begrip geworden bij vele kitesurfers.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.