Quiksilver

Quicksilver

Quicksilver is een Amerikaans sportmerk. Binnen de surfwereld is het één van de grootste fabrikanten. Quicksilver is te herkennen aan het logo. Het logo is ontworpen in de vorm van een golf met op de achtergrond een berg in het rood. Bij Telstar Surf hebben we een groot assortiment van Quicksilver

Quicksilver kleding

Als verkoper van Quicksilver heeft Telstar Surf goede connecties met de leverancier. Wij verkopen zwembroeken, zonnebrillen, shirts en truien. Naast de kleding van Quicksilver produceert het bedrijf ook kleding voor jonge vrouwen. Dit doen zij onder de merknaam Roxy. In het Roxy logo zit het Quicksilver logo verscholen. Het Roxy logo bestaat uit een hartje, wat gevormd is door tweemaal het Quicksilver logo. Bij Telstar Surf hebben wij zowel een breed aanbod in Quicksilver als Roxy producten, voor de heerlijke zomerse dagen!

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.