Reedin

Reedin

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

REEDIN BIJ TELSTARSURF

Wellicht heb je er wat van gehoord, het merk Reedin. Reedin is niet meer weg te denken uit de kitesurf wereld. Reedin kites zijn ontworpen en gebrand door Kevin Langeree en Damien Girardin. Kevin Langeree, afkomstig als teamrider van Naish, is na 20 jaar zijn eigen merk gestart samen met Damien Gardarin. De Merk naam REEDIN is afkomstig van de eigenaren. Wanneer je de laatste letters van Langeree en Gardin pakt komt je uit op: Reedin.

Reedin Kites

Samen met Damien Gardin heeft Kevin Langeree zich gebogen over het design en de shape van de Reedin kites. De voormalig Redbull King of the Air winnaar weet precies waar de eigenschappen van een kite aan moeten voldoen voor de ideale performance. Het eerste model waarmee Reedin is gekomen is de Reedin SuperModel. De SuperModel is een echte allrounder. Iedereen kan uit de voeten met deze alleskunner, van freeride, big air tot directional kite, deze kite kan het allemaal. De drie struts kite is te herkennen aan het zwart, wit, rode design. De kites zijn allemaal haarfijn afgewerkt en te herkennen aan het zwart, wit, rode design. De kite voldoet aan de eisen van iedere kiter.
Om een kite te kunnen besturen kan een goede bar met lijnen uiteraard ook niet ontbreken. De Reedin barren voldoen aan de veiligheidseisen met een eenvoudige, goed werkende depower en safety.

Reedin boards

Uiteraard komt Reedin ook met zijn eigen model kiteboards. Hoe de kiteboards eruit komen te zien wordt nog even afwachten. Kevin kennende zal ook dit design er top uit komen te zien.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.