OZONE EDGE V10 2020 

Ozone is een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten op het gebeid van kites en paragliders. Het bedrijf is gecreëerd door een toegewijd team van gepassioneerde  riders die allemaal de passie delen van de natuur, extreme sporten en  vooruitgang. De onderzoeks– en ontwikkelingsteamleden zijn niet alleen de bedenkers en ontwerpers maar zijn zelf ook zeer actief in de diversen sporten. En nu komt Ozone met al weer de 10de en meest ontwikkelde versie van de Edge. Ben jij klaar om jezelf te lanceren in de stratosfeer? Dat kan nu met de Ozone Egde V10.

Wat is er veranderd?

De Edge is een grote favoriet voor de echte big airs. Inmiddels heeft Ozone de 10de versie bereikt en is de Edge zorgvuldig herzien waardoor je nog hoger kan gaan en snelheidsbarrières kunt overtreffen. Zo heeft de Edge V10 nieuwe wingtips, is de kite vormvaster door een nieuwe panel lay-out en heeft verbeterde feedback en bargevoel.

Snel, extreem en toch gebruiksvriendelijk

Als je wilt gaan voor snelheid en enorme hang time dan is de nieuwe Edge V10 helemaal voor jou. Echter is het wel zo dat deze powerhouse van een kite zeer gebruikersvriendelijk is . Deze kite is dus gemakkelijk en toegankelijk om mee te presteren, het is een explosieve high adrenaline-machine die je na elke sessie weer een voldaan gevoel geeft. 

Kom maar op met die sneeuw

De Edge V10 is misschien wel de beste kite die er is om te profiteren van het mooie witte poeder.  Doordat deze kite erg geschikt is voor licht weer hoef je niet te wachten tot je er het water mee op kan, je kan hem ook al gebruiken in de winter door te gaan snowkiten. Nu alleen nog even wachten op de sneeuw. Dus zien we jou binnenkort met deze kite in het water of op de sneeuw?

De Edge V10 is vanaf april 2020 ook te testen bij ons op de surfschool en nu al te koop in onze surfshop. Wil jij nog meer weten over deze kite of andere producten? Bel dan naar +31 341 553320 of kom naar onze surfshop in Ermelo. Palmbosweg 16, 3853 LB Ermelo (Strand Horst).

Bronnen:  Ozone | www.ozonekites.com/info/about-ozone/ / H20 Sports tech BV

December 2019

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.